_________________ Kurwy co ukradły hip hop odnajdę
Stul ryj bo upadniesz nisko jak ART-B
To nie Hanna Barbara, tu wszystko na poważnie
Dla ziomów szacunek, dla frajerów pogarde
sobie obejÂ?¼yjcie "JeÂ?¿dÂ?¿cy apokalipsy" to w ogule jest dramat :D:D
to jest taki musical :P tytuÂ?‚ mnie zmyliÂ?‚ i na siÂ?‚e obejÂ?¼aÂ?‚em, ale bardzo zÂ?¼aÂ?‚uje... bo straciÂ?‚em 90 minut Â?¼ycia :/
ja, a Tobie przypadkiem nie chodzi o Cube?? Jesli tak to nie zgadzam sie z Toba bo film jest po prostu wy***any w kosmos (no moze poza 3 czescia). Zajebisty pomysl mieli i realizacja tesh mi sie podoba.
_________________ >>>Boże chroń mnie przed przyjaciółmi bo z wrogami dam sobie rade sam<<<
Wys³any: Nie 28 Sie, 2005 16:22
Wiesz akurat o ten fil mi chodzi film jest beznadziejny jak za caÂ?‚Âą scenografiÄ‚?ž ma sÂ?‚uÂ?¼yÄ‚?š szeÂ?›cian rozumiem Â?¼e producent moÂ?¼e nie mieÄ‚?š kasy ale bez przesady :devil:
_________________ WyciÂągam rĂŞkĂŞ po twojÂą duszĂŞ, jestem taki zÂły ,Âże zÂłapaĂŚ jÂą muszĂŞ
Ale na tym wlasnie polega cala idea filmu, czasami mozna zrobic zajebisty film bez duzego wydatku. Jak dla mnie film pierwsza klasa. Sczegolnie 2 czesc: hypercube. Bardzo mi sie podoba pomysl z kostka czterowymiarowa
_________________ >>>Boże chroń mnie przed przyjaciółmi bo z wrogami dam sobie rade sam<<<
Wys³any: Nie 28 Sie, 2005 16:41
O gustach siÄ‚?ž nie dyskutuje ale dla mnie to porazka :devil:
A kto nowego batmana oglÂądaÂ?‚ batman siÄ‚?ž w swÄ‚?‚j kostium przebiera i zmienia mu siÄ‚?ž gÂ?‚os
Jeden z ostatnich Holliwoodzkich gniotÄ‚?‚w :devil:
_________________ WyciÂągam rĂŞkĂŞ po twojÂą duszĂŞ, jestem taki zÂły ,Âże zÂłapaĂŚ jÂą muszĂŞ
Num dokladnie kazdy lubi co innego, nie kazdemu musi sie podobac. A co do batmana to sie nie moge zebrac zeby go obejrzec, pewnie jedno wielkie badziewie jak wiekszosc tego typu filmow no ale zobaczymy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum