Fajnie, ale opowiadanie co bylo w kazdym odcinku raczej nie jest na miejscu. Jaracie sie tym jak murzyn blaszka bez kitu.
A co nie można??
Przecież temat został założony po to, aby wyrażac swoje opinie.
Opinia to opinia, a nie streszczanie kazdego odcinka. Akurat nie chcialabym wiedziec co zrobi Michael w nastepnym odcinku. Odbieracie przez to chec ogladania dalej serialu.
To nie trzeba było tu zaglądać.
Jak ja byłem w trakcie oglądania tego serialu to wogóle tu nie zaglądałem, ale obejrzałem i mam chęć opowiadania co się wydarzyło lub wydarzy w następnym odcinku i chyba po to jest ten temat
[ Dodano: Nie 22 Kwi, 2007 23:47 ]
a w którym jesteś odcinku??
Hehe skończył się serial tzn. drugi sezon się skończył, dla tych co jeszcze nie oglądali tonie bedizemy zagłębiać się w zakończenie, ale szczerze mowiąc to naprawdę kończy się... dziwnie. NO ale fabuła rozkręca się porzadnie do konca a potem zonk. No ciekawe jak bedzie sie rozwijac 3 sezon, ja juz mam swoje teorie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum