SonGoku, widzę, że gustujesz w amerykańskich komediach;)
Ambicjonalne dno, ale jest się z czego pośmiać;)
ja tez lubie se taka glupiutka komedyjke czasem ogladnac <lol> jak sie myslec nie chce w sumie za czesto nie ogladam filmow, ale zeby ogladnac cos porzadnego to musi mi sie chciec a takie, jak to mowimy, kiczowate komedie zawsze z kumpela ogladamy
majster napisał/a:
skonczylem wlasnie ogladac Rocky Balboa 2006 i powiem wam szczerze ze niemoglem patrzec jak bija dziadka
masz za slabe nerwy
a ja ze swojej strony zawsze i wszedzie polece "chlopaki nie placza" ale to juz raczej kazdy widzial a nie polece "Slodki listopad"
_________________ "ĹťyÄ to znaczy kochaÄ, kochaÄ bez koĹca
I Ĺwiat, i ludzi, i promyk sĹoĹca
ĹťyÄ to znaczy bĹÄ kaÄ siÄ wĹrĂłd fal zĹa i ciemnoĹci
Ale wciÄ Ĺź dÄ ĹźyÄ do doskonaĹoĹci"
Ostatnio zmieniony przez nig Sro 21 Mar, 2007 22:46, w całości zmieniany 1 raz
Film poświęcony trafediom z 11 września, ukazujący całą prawdę o zamachach na WTC
Genialny film, choć jest to film dokumentalny
Cytat:
Hannibal polecam suuuper film
Nie polecam. Grubo przereklamowane jak każdy film, ale to co zobaczyłem, to czysta żenada
Ostatnio zmieniony przez MisiekPSK Czw 22 Mar, 2007 07:49, w całości zmieniany 1 raz
x7xtc
ImiÄ: Marcin
Wysłany: Czw 22 Mar, 2007 08:43
Ja również oglądałem Hannibal'a i moim zdaniem film jest przeciętny. Można oglądnąć choć niekoniecznie. Z kolei wczoraj obejrzałem też "Synów Mafii" i nie wiem jakie kto ma gusta, ale mnie się bardzo podobał.
_________________ W drodze do Orange Ekstraklasy...
god ja lubie filmy na ktorych mozna sie duzo pośmiać, nie lubie takich ktore stoja w miejscu , a obyczajowych to nienawidze Moze i jest to ambicjonalne dno , ale jest to śmieszne dno
"Borat" - to polecam chociaż wiem, że nie każdemy przypasuje :D
_________________ ...:::At first when I see you cry, it makes me smile:::...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum