Samotni, bardzo dobry film petra zelenki... Czeski.. z 2001 jakoś... Opowiada historię 7 ludzi, którzy nie potrafią sobie ułożyć życia, wszystko się sypie, czegokolwiek by nie zrobili... aż za bardzo życiowy... polecam!
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
ostatnio ogladalem "Borata" usmialem sie jak nigdy polecam tez "Turistas" cos w stylu "Hostel" nawet fajny film a jutro wybieram sie na "Apocalypto" Mela Gibsona
mięliście kiedyś takie wrażenie że przeżywana obecnie sytuacja wydarzyła się już kiedyś, w jakieś nieokreślonej przeszłości, połączone z pewnością, że to niemożliwe???
napewno. to jest właśnie Deja vu
oglądałam wczoraj na podstawie tego wrażenia film >>> rewelacja,
ciarki mi przechodziły a główny aktor to moj ulubiony czyli
Denzel Waschington )
polecam ten film ... zwłaszcza że u nas w kinach ma dopiero być chyba
w połowie stycznia
_________________ miej serce dla wszystkich, zaufaj niewielu....
Piła 3----> Kontynuacja poprzednich czesci...Wyjaśniają się pewne elementy...Niby pełno krwi, ludzie sobie nogi odcinają itp..ale jakoś na mnie wrażenia nie zrobił...Być może dlatego, że już mało filmów robi jakiekolwiek wrazenie...:/ (dlatego czesto wracam do sprawdzonych pozycji)
[ Dodano: Pią 22 Gru, 2006 14:08 ]
a...no i powiem, ze polecam tym, ktorzy lubią poprzednie czesci...(wg mnie tylko 1 byla dobra)
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum