075BROWAR
ImiÄ: Piter na 5 liter
Wiek: 24 Dołączył: 23 Kwi 2007 Posty: 106 Skąd: 075 <JGA>
Wysłany: Nie 29 Kwi, 2007 17:44 Symetria Konrada Niewolskiego
Wiem że nie jest to nowy film ale ciekawy jestem waszych wrażeń, oduczyć po obejrzeniu tego filmu ???
Mi osobiście jebwabiscie dał do myślenia bo w kacu pierwszy raz ktoś przedstawił to takie jakim jest u nas w kraju. Ale może to wynika z tego że Niewolski sam odsiadywał wyroki i po prostu doznał tego na własnej skórze i dlatego zrobił taki fim ???
===============================
POLSKI HH
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
075BROWAR
ImiÄ: Piter na 5 liter
Wiek: 24 Dołączył: 23 Kwi 2007 Posty: 106 Skąd: 075 <JGA>
Wysłany: Wto 01 Maj, 2007 18:51
NoBoDy_KnOwS napisał/a:
Film fajny, ale tak jest nie tylko w polskich wiezieniach.
Ale przedstawiona polska żeczywistość więzienie; grypsujący cała ta hierarchia.
np. te krobki pod oczami co mu malowal - awansowali go na GITA
===============================
POLSKI HH
A ja mam pytanie do tych, co oglądali ten film, czy uważacie, że główny bohater (nie pamiętam imienia, bo dość dawno oglądałem ten film) dobrze zrobił mówiąc i pomagając pozostałym więźniom powiesić tego pedofila czy raczej powinien to przemilczeć i czekać spokojnie do wyjścia?
bardzo dobrze zrobil.... wsumie dobrze mu chlopaki z celi powiedzieli ze jak by ten pedofil zgwalcil jego siostre, to napewno dalo mu do myslenia. pedofil dla mnie niema opcji zycia.
chlop napewno posiedzi dluzej i czesc zycia zmarnuje ale wydaje mi sie ze w slusznej sprawie.
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
A ja mam pytanie do tych, co oglądali ten film, czy uważacie, że główny bohater (nie pamiętam imienia, bo dość dawno oglądałem ten film) dobrze zrobił mówiąc i pomagając pozostałym więźniom powiesić tego pedofila czy raczej powinien to przemilczeć i czekać spokojnie do wyjścia?
Ciezko mi powiedziec, bo bym nie chciala decydowac o ludzkim zyciu. Dla mnie pedofilia jest tym co trzeba potepiac, ale nie wiem czy to pozwala ludziom na odbieranie zycia innym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum