Czesio "Włatcy móch"...
"Czesiu, co tak cicho?"
"Śpiewam"
"Ale nic nie słychac!"
"Bo ja śpiewam tak w środku... w Czesiu..."
_________________ Ziemba z Eudezetu- dla leszczy brak dostÄpu!
"MoĹźesz kupic listÄ przebojĂłw, wywiad, lecz nie kupisz mojego szacunku, wybacz!"
KrzyĹźyk na drogÄ wszystkim wszawym prostytutkom!
ooo moje ulubione postacie to Homer z Simpsonów ;] szkoda ze już nie leci w tv a tak to jeszcze Songo z DB (Też nie leci ) Ed (ten wysoki z Ed,Ed i Eddy) ;]
_________________ "Wierze w siebie, wierze w siebie, wierze w to co robiÄ. MiĹoĹÄ, ukojenie, spokĂłj znajdujÄ w hip-hopie"
"Siemasz ziom! to znĂłw ja czyli Äpun, cham nie dzieciak.."
Kiedyś była Polonia 1 i leciały tam zajebiste kreskówki typu Yataman'i, Czarodziejskie lustereczko (Taisio był dla mnie kozakiem , Dajmos potem był CartoonNetwork i Dexter, Cow & Chiken, Johny Brawo, Two stupid dogs.
Obydwa programy zniknęły i co ja mam teraz oglądać?
<lol>
_________________ Zawsze siÄ trafi pajac, ktĂłry musi coĹ dopowiedzieÄ.
Pytam wyraĹşnie. PO HUJ?
Moim ulubionym bohaterem jest Shin Chan bajka ta puszczana byla o 23:40 ale juz nie leci na Jetix ;( a tak to jeszcze Homer z The Simpsons i Czesio z Włatcy Móch :D "Bay Bay Maszkaro!!" xD <jupi>
Brock z Pokemonów haha , jak on latał za tymi panienkami <joke> ;p SonGoku z DB ;] i Krolik Bugs hahhaha
Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 09:50
Kiedyś oczywiście: Cubasa i Yataman (głównie z powodu robocików, które walczyły: ciekawiło mnie zawsze jakie tym razem wyjdą ;D).
Później były czasy "Diabelskiego Młynu" na C+, czyli: Królik Bugs, Kaczor Duffy itp. itd.
Następnie były Pokemon lecz tylko przez krótki okres, zaraz potem mi się znudziło, chyba przez Dragon Ball. To oglądałem codziennie .
hmm... No i następnie to już South Park czy Włatcy Móch Lecz szczególnie ta pierwsza bajka, za sprawą Cartmana i Pana śmierdzącego Bobka ;D. To było to .
P i S Pamiętam jak Cartman bawił się lalkami xD hehe dobry motyw
_________________ P jak Patriotyzm sprzedawany w funtach
O jak Ochota do dÄ Ĺźenia tu po trupach
L jak Logika, czyli brak jej nazajutrz
S jak Sumienie co spaÄ nie daje w tym kraju
K jak KĹopoty, co palÄ siÄ jak trotyl
A jak Adrenalina ktĂłra nie przemija
tgR prawdę mówi Krecik i jego ojoooojj <macha> to prawdziwie niezniszczalna bajeczka. Do bani mi nie wpadło aby pomyśleć o oldschool'u a przecierz trzeba pamiętać o fundamentach. (rzeby nie pisać "o korzeniach").
_________________ Zawsze siÄ trafi pajac, ktĂłry musi coĹ dopowiedzieÄ.
Pytam wyraĹşnie. PO HUJ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum