Wysłany: Pią 09 Lut, 2007 19:59 Jaki program do obróbki zdjęć?
Polećcie jakiś dobry programik do obróbki zdjęć..pomijając photoshopa... Nie musi być skomplikowany z tysiącem opcji... Chodzi bardziej o efekty zmiany koloru zdjęcia, wtawianie ramek, jakichs motywów, korekcja tła itp ...takie bajery wiecie.. ...Lubie czasem pobawić się zdjęciami, ale ostatnio nie posiadam żadnego programiku umożliwiającego mi tą zabawę...
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
ja osobiście uzywam paint shop pro 8 bardo podobny do photoshopa,ale ma mniejsze wymagania systemowe i ma ciut mniej opcji [tych takich najbardzie jzaawansowanych] ale mi sie dobrze na nim pracuje
ps. jak cos to moge dac do niego link
_________________ Instrumentale to jest to co tygryski lubiÄ najbardziej Masz jakieĹ ciekawe? Daj znaÄ na pm ByÄ moĹźe tych jeszcze nie mam
zagadka, spoko link mozesz wrzucic, choć znaleźć w necie to nie problem...
A ponoÄ wiara czyni cuda
ja polecam photoskopa, ewentualnie corel draw, ale w photo latwo ladne rzeczy zrobic
tu link do sympatycznej stronki, sam od niej zaczynalem, ale z tym programem jest jak z fruty loopem - zaczynajac nie skonczymy jesli nie osiagniemy pewnego poziomu
no tak...a w moim pytaniu zawarłam, ze pomijając ten wlasnie program..
A ponoÄ wiara czyni cuda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum