Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
to jestem ja :D daje w hide bo mnie policja �?�ciga
_________________ Starej szkoÄšÂy rapu reprezentant Nie ma mnie juĚź na tym forum
OCoBiega?!
Wysłany: Pon 18 Lip, 2005 01:29
hehe jak bede mogl to tez swoje dam
[ Dodano: 2005-07-18, 06:57 ]
to ja tez sie schowam :D
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
ale lepiej zapisac sobie na dysk bo niewiem czemu ale tak w przegladarce jakos brzydziej wyglada to zdjecie...
_________________ "...ej,widziales tych gosci ktorzy stali tam,ja mam to czego ty im niedarz ale ja im dam,mam hip-hop we krwi lepszy niz ten caly chlam..."(Pezet)
Ostatnio zmieniony przez OCoBiega?! Wto 19 Lip, 2005 23:13, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "...ej,widziales tych gosci ktorzy stali tam,ja mam to czego ty im niedarz ale ja im dam,mam hip-hop we krwi lepszy niz ten caly chlam..."(Pezet)
monia kk
_________________ (...)Czujesz sie teraz jak spadochroniarz
w powietrzu musisz liczyc tylko na siebie
na ziemi jednak wystÄpuja przyjaciele(...)Asterix
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum