jesli chodzi o mnie to gotuje raczej dania z ryzem, kasza itd takze uwazam ze to robie najlepiej
_________________ (...)Czujesz sie teraz jak spadochroniarz
w powietrzu musisz liczyc tylko na siebie
na ziemi jednak wystÄpuja przyjaciele(...)Asterix
Ja to nawet wode potrafie przypalic gotując ją, ale generalnie to marny ze mnie kucharz. Może dlatego jade często na daniach w 5 minut :D Pozatym to budyń umim sobie zrobic i mi bardzo dobry wychodzi :D
no generalnie to chyba wszystko co mam w głowie mi bez problemu wychodzi.. gorzej jest jeśli robię coś poraz pierwszy... ale najlepiej to wychodzi mi jajecznica, schabowy z ziemniakami i kapustką zasmażaną...:)
_________________ No cares for me, I'm happy as I can be, I learned to love and to live, devil may care...
mimo iż jestem po technikum gastronomicznym,
to i tak nie umię gotować - może dlatego że mi sie
nie chcę ..... w ogóle to cały czas tylko moój ojciec
gotuje i czasami mamuśka
zupkę i drugie danie spoko - gorzej z ciastami
_________________ miej serce dla wszystkich, zaufaj niewielu....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum