frusia mam przepisa... ale chyba sobie teraz tego nie zrobisz bo musza byc grzyby swieze no chyba ze gdzies uzbierasz aleogolnie grzyby swieze sie gotuje potem wrzuca na patelke lekko przysmaza , pieprz,cebula, tez na patale niech sie to troche podusi i potem jaja i chlebek smacznego
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
majster napisał/a:
no tak ale o tej porze grzyby ? chyba w to watpie...
hihihi N_K nie chodziło o tą porę.... chociaz kto wie...
wiosna idzie, ciepło sie robi
grzyby rosną jesienią
JAk byłam mała często chodziłam z dziadkiem i ojcem na grzyby...lubiłam to...obecnie nie robię tego z lenistwa...Lubię grzyby...u mnie w domu robi sie je na różne sposoby i dodaje do wielu potraw.... Niezależnie czy świeże, ze słoiczka czy suszone... Każdy rodzaj ma swój aromat i smak... Co do pieczarek..uwielbiam je, ale to jest sztuczny wytwór...one nie mają takiego zapachu... Są bardzo delikatne i nie równają się z np prawdziwkami....
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
szczerze nie wiedzialem zeteraz rosna grzyby ....chyba noce sa za zimne? to jak on ma urosnac :d
eh ty leniuchu, psiaka bierzesz i heya na grzybki u mnie to tez tak jest, zbierac tosie nikomu niechce a jesc to by wszyscy jedli :d u mnie wdomu to tylka jak i father na grzyby smigamy
marcin...J E S I E N I A...koniec lata, początek jesieni (no i jak jest w miarę ciepło -byle nie bylo ujemnej temp. i wilgotno to rosną długo)....teraz mamy zimę...:D
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
marcin...J E S I E N I A...koniec lata, początek jesieni (no i jak jest w miarę ciepło -byle nie bylo ujemnej temp. i wilgotno to rosną długo)....teraz mamy zimę...:D
hihihi no niech bedzie ja too myslalem ze teraz jakos zle musailem doczytac <mysli> moj blad niema co
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum