mnie tam po zadnym browarku glowa nie boli wogole po pifku niemam kaca chocby nie wiem ile wypil, a po wodzie to zdycham jak nie wiem <dobani>
fruska21- tani to on jest i nie wiedzialem ze rammstein pije te piwsko widze ze wielka fanka tej kapeli ! wsumie zajebiscie graja ostatnio zassalem z neta ich wszystkie teledyski i sa poprostu genialne zreszta zawsze maja ciekawe clipy
widze ze wielka fanka tej kapeli ! wsumie zajebiscie graja ostatnio zassalem z neta ich wszystkie teledyski i sa poprostu genialne zreszta zawsze maja ciekawe clipy
nie nie nie nie !! nie jestem fanką Rammsteina !!
mój Tomek jak kiedys był na forum warezowym
to taki nik sobie zapodał ....
majster napisał/a:
i nie wiedzialem ze rammstein pije te piwsko
tak pije ale na południu u nas trudno go dostać - jak narazie
to tylko w auchanie go widzieliśmy
_________________ miej serce dla wszystkich, zaufaj niewielu....
w auchanie mozna znaleźc dużo różnych piw, o nieznanych ogólnie nazwach, ja ostatnio kupiłam sobie Króla Artura i powiem wam że dobre jest
to chyba tak jak w kazdym hipermarkecie :D
ja ostatnio z kumplami bylem w tesco z zaopatrzyliśmy sie w NEXTy, sa mocne ale takie sobie no i tanie <lol>
_________________ "...Na tajnych kompletach w konspiracji daje lekcje
Zakazane piosenki z wiedzy o spoĹeczeĹstwie
Tylko cicho, Ĺźeby nikt siÄ nie dowiedziaĹ
Gdyby rap byĹ zbrodniÄ doĹźywocie bym siedziaĹ..."
_________________ "I ujrzaĹem: oto koĹ trupio blady, a imiÄ siedzÄ cego na nim ĹmierÄ, i OtchĹaĹ mu towarzyszyĹa. I dano im wĹadzÄ nad czwartÄ czÄĹciÄ ziemi, by zabijali mieczem i gĹodem, i morem, i przez dzikie zwierzÄta."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum