wiadomo chipsy dobra rzecz wiec postanowilem zalozyc temacik onich....
przy pifku , chipsy podstawa <lol> Jakie lubicie i dlaczego?? ja uwielbiam crunchipsy,(nowe kebabowe polecam) i pepisy bekonowe. nie nawidze laysow i chetosow:P awy ?
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
dokładnie tak samo...ale takimi ulubionymi są "biedronkowe" chipsy ...bekonowe rzecz jasna
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
A ja uwielbiam Lays'y i X-Cut Crunchips'a, najlepiej paprykowe - tradycyjne.
_________________ ..."naleĹźy pracowaÄ po to, aby ĹźyÄ, a nie ĹźyÄ po to, Ĺźeby pracowaÄ..."
"...jeĹli nie ma rozwiÄ zania, to nie ma problemu..." - jak ja chciaĹbym w to uwierzyÄ
jasne Frusia....toż to na kazdej wycieczce w podstawówce był obowiązkowy posiłek :D
A ponoÄ wiara czyni cuda
GrzechuWG, ..jasne....Ja pamietam jak jeździłam z dziadkiem do Niemiec i kupowaliśmy te chipsy za każdym razem....Były najlepsze.... Teraz tez je robią, ale smak nie ten sam... :/
A ponoÄ wiara czyni cuda
taaakk pringersy bylo przerabane, duzo ludzi je wcianalo bo byly przepyszne ale teraz to ich szczerze nie widzialem juz kupe czasu. teraz sa tez w tubie takie nowe chyba crunchips je wyprodukowal . podobne do pringersow ale zdecydowanie nie ten smak chociaz i tak sa dobre. kurde narobiliscie mi ochoty na pringersy
hihihihi az popytam sie w sklepach czy produkuja jeszcze pringersy i czy darade je zamotac <lol> ooo widzisz psiak nawet skorzysta ) no tak wsumie masz racje ewidentnie lorentz je wyprodukowal, moj bledzik ale maja ciekawe smaki .....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum