dla mnie włoskie żarcie rlz.... :oblizuje:
ale nigdy w życiu nie przebije Schabowego z ziemniakami i kapustką zasmażaną... mniaaaammm... na samą myśl mi ślinka cieknie... :oblizuje:
a co do "śmietninkowego" (czy też jak napisała fruśka "psiego gówna") żarcia z budki z salmonellą to to jest ostateczność...
_________________ No cares for me, I'm happy as I can be, I learned to love and to live, devil may care...
moje ulubione jedzenie to piwo
nie no zartuje nabardziej lubie barszcz czerwony z uszkami oraz pierogi, bigosy, ryby, salatki, roznego rodzaju miesa ogolnie to lubie prawie wszystko :D
ehhh, ja bym tam wolała nic nie jeść niż wcinac to co napisałeś:)
chyba nie masz na myśli schabowego :strach: tylko żarcie typu fast food co??
Ja tez wole schabowego i kapustke zasmazana niz jakies jedzenie z mc donalda. Ostatnio jak bylam w Irlandii przez bite dwa tygodnie jadlam z mc donaldzie lub kfc, same smieci.
Ja tez wole schabowego i kapustke zasmazana niz jakies jedzenie z mc donalda
no baaa... od takiego żarcia to nawet krupnik jest lepszy
no chyab że sam(a) zrobisz sobei hamburgery (tzn od początku do końca) i najlpiej na grillu to są zdrowe i smaczne... mniaammmm... :oblizuje:
_________________ No cares for me, I'm happy as I can be, I learned to love and to live, devil may care...
schabowy może być- raz na 2 tygodnie - wystarczy mi
jesteś dziewczyną... żadnych sportów w których jest duże zapotrzebowanie na białko i węglowodany pewnie nie uprawiasz... dbasz o linię... więc raz na 2 tyg to faktycznie ok
ja to sobie życia bez mięcha nie wyobrażam... ledwo przeżywam bezmięsne piątki... :zamyka:
ja jem wszystko i iloscia ie nie przejmuje figura tez bo ie ma dnia ktorego nie spedzilabym na jednym z basenów, siłowni, hal sportowych, na rowerze lub powyglupiam sie a desce, nie liczac porannych biegów do szkoly i bieganiu po miescie i tanca :D nie mam czasu na jedzenie
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum