ImiÄ: WiÄziennych MurĂłw StraĹźnik
Wiek: 17 Dołączył: 27 Mar 2006 Posty: 1344 Skąd: Z Geanta
Wysłany: Pią 23 Cze, 2006 18:32
No wiÄc u mnie jest kilka klubĂłw, a dok?adniej 4, 99% uczÄszcza na mecze Zawiszy Bydgoszcz i Polonii Bydgoszcz.
Ja jestem za PoloniÄ Bydgoszcz, ma ona 2 sekcje: ?šu?źel - Ekstraklasa, Pi?ka No?źna - 6 liga, a jutro sÄ szansÄ na 5
Zawisza Bydgoszcz ma jednÄ sekcjÄ: Pi?karskÄ , tylko, ?źe oni majÄ tak przejebanie, ?źe klub z W?oc?awka: Hydrobudowa W?oc?awek wstÄ pi?a do ich klubu i w ten sposĂłb zawisza ma 2 dru?źyny: Zawisza Bydgoszcz - 4 liga, Hydrobudowa Bydgoszcz - 2 liga.
Ultrasi teraz walczÄ o to, aby zniszczyÄ z powierzchni bydgoszczy Hydrobudowe bojkotujÄ c ich mecze i nie przychodzÄ c na nie, tylko chodzÄ c na 4 ligÄ
u mnie jest Concordia KnurĂł w V lidze :D no i juniorzy w ?LJ :d a wszyscy chyab trzymajaÄ za Gronikiem bo Concordia trzyma sztame z Gornikiem Zabrze :D
ImiÄ: nie lubie swojego imienia :P
Wiek: 19 Dołączył: 25 Mar 2005 Posty: 1751 Skąd: ...:::JarOsLaW:::...
Wysłany: Wto 27 Cze, 2006 08:24
u mnie w mie?cie nie ma podzia?Ăłw na kluby bo to jest ma?a mie?cin a i tylko 1 klub JKS
Jaros?awscy fani w klubie zakochani
Za Jaros?aw za JKS pĂłjdziemy a?ź po ?źycia kres .
Boji siÄ nas Polonia Przemy?l boi siÄ nas rzeszowska stal,
bojÄ siÄ nas wszyscy w oko?o bo my jeste?my JKS
_________________ I sold my soul to the devil, and the price was cheap
U nas jest BKS Boles?awiec..gdzies 4 liga..moze siÄ za?apujÄ .. .bueheheh...nie, no ale jakies mecze sÄ ..ludzi tez jest zawsze duzo....tak naprawde to nie wiem o nich nic..nie interesuje mnie to...
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
hmmm
ja mieszkam w tak malym miasteczku ze u mnie brak podzialow
wszyscy kochaja Pomorzanin Nowogard <lol>
ktory jest slabiutki
ale liczy sie atmosfera :D
p.s.
Cytat:
Autor postu nie lubi u?źytkownika o nicku Paulina.
a Ty co <lol> wstawiles sobie [you ] i co?:D
_________________ "you sit on a roof ...
see the sky ...
but only little girls know how to fly"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum