Chcialbym zeby wygral ktokolwiek tylko nie Legia (mowa o miestrzostwie Polski), Ale niestety Legia z najwieksza kasa, i dobrymi transferami maja najwieksze szanse. Zawsze Kibicowalem Wisle, ale oni zamiast sie wzmacniac to sie oslabiaja, a jak kogos kupia to przewaznie pudlo...
Krotko: oby legia poLegla...
_________________ ..."naleĹźy pracowaÄ po to, aby ĹźyÄ, a nie ĹźyÄ po to, Ĺźeby pracowaÄ..."
"...jeĹli nie ma rozwiÄ zania, to nie ma problemu..." - jak ja chciaĹbym w to uwierzyÄ
co ty gadasz? co ta wisla zrobila dlanaszej pilki ? sa beznadziejni nawet wlidze im nie idzie a juz niemowie o jakis pucharach europejskich jednym slowem zenada.... jak tak dalej pojdzie to beda dolowac.
a Legia ma aspiracje duze! przyszedl wdowczyk i odrazu widac poprawe i jestem przekonany ze bede grac w lidze mistrzow w fazie grupowej.
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum