Rusza kolejna faza ligi mistrzow jak myslycie kto w tym roku zdobedzie puchar?
tutaj podalem pary nastepnych meczow, jakie typujecie wyniki i kto dalej przejdzie... oczywiscie sa mecze rewanzowe...
Celtic-Milan : mecz zapowiada sie ciekawie, celtic ma boruca wiec milan nie bedzie mial latwo, pozatym gra na wyjedzie. mysle ze bedzie 1:1 i dalej przejdzie Milan.
Psv-Arsenal : Psv jest wtym sezonie bez formy i zdecydowanym faworytem wydaje mi sie ze bedzie Arsenal. Typuje wynik 0:2 i dalej przejdzie Arsenal
Lille-Manchester : Lille pierwszy raz doszlo tak daleko wlidze mistrzow, napewno nie stoi na staconej pozycji, ale Manchester to znana firma inapewno niemoze sobie pozwolic na odpadniece w tym etapie. wynik 1:2 i dalej przejdzie ManUtd.
Real-Bayern : Hmm obie druzyny wtym sezonie beznadziejne nie wiedzie im sie ligach i pucharach. napewno mecz bedzie ciekawy. Mysle ze 0:0 bedzie dobrym wynikiem i dalej przejdzie Bayern!
Porto-Chelsea : Napewno mecz bedzie ciekawy bo kiedys trenerem porto byl Murinho, ale Porto bedzie ciezko wygrac z silna ekipa Chelsea 1:2 dla Chelsea i chcialbym aby dalej gralo Porto ale to bedzie strasznie trudne przejsc Chelsea.
Barcelona-Liverpool : No tutaj meczyk zapowiada sie ciekawie ja widze jednego faworyt rzecz jasna Barca ale nie mozna lekcewazyc Liverpoolu ( poszlo by latwiej jak by w bramce stal Dupek, ale jak wiadomo niedarady ) mysle ze bedzie 2:0 dla Barcy i oczywiscie barca bedzie grac dalej.
Inter-Valencia : Inter swietna druzyna, chyba najlepsza wloska, Valencia slabo gra wtym sezonie... mysle ze bedzie 3:1 dla interu i dalej przejdzie inter
Roma-Lyon : rowniez ciekawy meczyk Roma silna i Lyon trudno powiedziec. obstawiam 1:2 dla Lyonu i dalej bedzie grac Lyon
zabawilem sie w typowianie rzecz jasna sa mecze rewanzowe i wszystko sie moze zmienic. a wy jak obstawiacie?
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum