MyĂ‚?›le, Ă‚?Ľe nie ;] WidziaĂ‚?‚em ostatnio jak metale sobie rzucali do kosza u nas w parku :D Po za tym u nas wielku pankoli teĂ‚?Ľ wzieĂ‚?‚o siÄ‚?ž za kosza wiÄ‚?žc sport nie jest podpoĂ‚?ĽĂ‚Ä…dkowany na pewno do subkultury, kaĂ‚?Ľdy robi co chce i jest gites
_________________ Kurwy co ukradły hip hop odnajdę
Stul ryj bo upadniesz nisko jak ART-B
To nie Hanna Barbara, tu wszystko na powaĹĽnie
Dla ziomĂłw szacunek, dla frajerĂłw pogarde
Bo prawda jest taka Ă‚?Ľe skejci to tak naprawde metale :D Tylko u nas iÄ‚?ž tak przyjeĂ‚?‚o, Ă‚?Ľe zazwyczaj hip hopowcy, ale mnie to nie przeszkadza ;] Bo to nie jest powiedziane kto moĂ‚?Ľe jaki sport uprawjaÄ‚?š ;]
pewnie ze to jest nie prawda np Jo slucham hh i gram w noge a nie w kosza proste i logiczne zadnej filozofi :beer:
_________________ "... Ka¿y dzieù to wielka niewiadoma czy nas czeka lepsze ¿ycie szansa jest znikoma Polska rzeczywistoœÌ niepewna jak przyszloœÌ sam musisz byÌ pewnien i zachowaÌ czystoœÌ ..."
felomon
Doł±czył: 03 Kwi 2005 Posty: 11 Sk±d: Polska
Wysłany: Pon 25 Lip, 2005 21:06
Heh, zerowe prawdopodobienstwo, ze tak jest
Szczerze mÄ‚?‚wiÂąc to nie znam zadnej osoby ktora sĂ‚?‚ucha hh i jeĂ‚?żdzi na desce, wszyscy to metale. Ja sĂ‚?‚ucham hh a kosza nienawidze, za to kocham piĂ‚?‚kÄ‚?ž noĂ‚?ĽnÂą, wiec nie ma szans zeby sport szedĂ‚?‚ w parze z subkulturÂą.
_________________ Ludzie spoglÂądaja na mnie z boku, rĂłzne rzeczy wnioskuja z moich krokĂłw....
...biora nas za przestepcĂłw bo nie widzÂą w nas dobra...
To widocznie Nowa DÄ‚?žba to jakiĂ‚?› Ă‚?›wiatowy ewenement :D Bo tutaj slumsy tylko na desce pomykajÂą ;] Metale wolÂą kosza albo siatke
Ja sĂ‚?‚ucham hh i gram w zielone i teĂ‚?Ľ jest dobrze :D
A na powaĂ‚?Ľnie to nie ma Ă‚?Ľadnej reguĂ‚?‚y co do muzy i subkultury. KaĂ‚?Ľdy sĂ‚?‚ucha i uprawia to na co ma ochote 8)
dokladnie to niema zadnej reguly tylko ze ja slucham hh i gram w kosza a moj kuzyn slucha tez hh i jezdzi na desce ale co do sportu i subkultury to nie ma przyporzadkowan 8)
m@k
Doł±czył: 30 Sie 2005 Posty: 62 Sk±d: Nowa Deba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Możesz ¶ci±gać zał±czniki na tym forum