"Szkocka gazeta "Daily Record" nie zostawiła suchej nitki na Arturze Borucu, komentując jego zachowanie po derbowym meczu Celticu z Rangers (0:2).
Triumfujących po zwycięstwie fanów "The Gers" Polak uciszył, paradując przed ich sektorami z ogromną flagą z napisem "Champions" (Celtic dawno zapewnił sobie mistrzostwo).
Opisując wybryk Boruca jako oburzającą prowokację, dziennikarz gazety obraża Polaka, pisząc, że ten "ma upośledzenie uczenia się", "jest za mało bystry", "nie nadąża za rzeczywistością tak jak za piłkami" (gazeta obwinia go za stracone bramki), a "swym zachowaniem chciał odwrócić uwagę od własnej nieporadności w czasie meczu"."
W Szkocji już nie tylko krytykują Boruca w prasie za wymowne gesty, ale nawet go obrażają... Moim zdaniem facet ma jaja, skoro porywa się na taką wojnę z dziennikarzami Postępuje, tak jak wielu nie umie - ma dziennikarzy i opinie publiczną w dupie pokazując przy okazji, że nie mają racji, takim zachowaniem jak uratowanie ciężarnej, bitej kobiety
_________________ "Respekt do samego siebie i innych, bym przenigdy nie zostaĹ sam..."
Ostatnio zmieniony przez Kokonaro Wto 08 Maj, 2007 10:19, w całości zmieniany 1 raz
- To proste. W ten sposób świętowałem zdobycie przez nas mistrzostwa. Nie widzę w tym nic złego. Jestem mistrzem Szkocji i chcę to wszystkim pokazać. Za to, że zrobiłem to na Ibrox Park – sorry – powiedział nasz bramkarz.
_________________ "Respekt do samego siebie i innych, bym przenigdy nie zostaĹ sam..."
trzeba przyznac Brouc jest pokopany ale kazdy porzadny bramkarz musi byc intrygujacy
Boruc jest najlepszym naszym bramkarzem i chwala mu za to szanuje go za swoj styl bycia
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
Ostatnio zmieniony przez majster Sro 09 Maj, 2007 16:57, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum