szadrak
Wysłany: Pon 10 Lip, 2006 22:40
ja tez nie mam ulubioneg klubu bo nie jest to az taki popularny sport w polsce i troche ma?o promowany a wogĂłle nie kreci mnie cos ten sport juz wole snookera
amigo
Ok zatem dodam cos od siebie :D
Koszykowka zajebisty sport, na meczyki chodze na BigStar Tychy, niestety druga liga W tym roku prawie bliscy awansu, do pierwszego miejsca w tabeli zdecydowal pojedynek bezposredni z liderem ;( A w barazach o 1 lige niestety porazka. Temu klubowi kibicuje najbardziej
Jesli chodzi o NBA to jak najbardziej ekipka cartera :-)
Dodam ze od dzis mozna podziwiac na Plusie o godzinie 4:30 nad ranem bedzie mozna podziwiac mecze Dream Teamu z USA. W ktorego szeregach tacy gracze jak Bosh i inni
Niestety gracze jak carter czy iverson odmowili gry w teamie... szkoda, ale mlodzi wyjadacze NBA daja rade
_________________ Pozdrowienia, dla wszystkich tych prawdziwych! Elo!
ImiÄ: Kuba
Wiek: 19 Dołączył: 08 Sie 2006 Posty: 403 Skąd: SokoĹĂłw P
Wysłany: Pią 11 Sie, 2006 19:35
Ech... Jak bylem jeszcze nizszy niz moje biurko, to kibicowalem NY Knicks i Charlotte Hornets (tak, kiedys byli w Charlotte), ale potem stracilem wątek NBA i teraz to tylko na polską lige czasem spojrze. Ale nie mam ulubionego teamu...
_________________ Jestem wszystkim. Nawet prawdziwy Gość, to ja
kubishi
ImiÄ: kuba
Wysłany: Sro 07 Lut, 2007 15:29
wks slask wroclaw moj faworyt no i zastal zielona gora
_________________ Jestem normalny czyli dla wielu inny
Wiadomo, tylko Legia. Nieważne siatka,hokej, kosz, zawsze Legia.
Jak jeszcze kiedyś pokazywali w telewizji publicznej NBA, to byłem za Sacramento Kings.
nie inetersuje sie tym sportem bo go nigdzie nie pokazuja... a nasz liga to zenada
kiedys sie ogladalo nba ale juz nie pokazuja ipewnie teraz sklady sa juz calkiem inne..
dla mnie ten sport w polsce zawsze byl w tyle...
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
Philadelphia 76 Sixers za dobrych czasów pokazywanych meczy NBA..Allen Iverson był moim guru....
Ale to było dawno...
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
dokładnie...
pamietam zawsze wracałam ze szkoły i leciało "nba action"...10 najlepszych akcji nba.... ależ ja to uwielbiałam...
teraz nie wiem jakie są druzyny, jacy zawodnicy....a w polskich składach....ani jednego nazwiska nie znam... :/ i jakos nie kwapię sie do ich poznania
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
jestem wielkim fanem basketu ale moja epoka minela bo to czasy jeszcze zieloka, adasia, McNull'a itp.... Ach te pamietne odwieczne wojny z anwilem o mistrzostwo! a te dzisiejsze dziwaki to juz szkoda gadac... Co do NBA uwielbiam ogladac ale nie znam ani nazwisk ani tabel, jestem po prostu szarym widzem hehhe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum