Visca el Barca oczywiscie, ale niestety - nie w tym sezonie. Obroncy daja ciała po całej linii, a i kontuzje troche nam napsuly krwi. Niestety. Bardzo lubie ponadto Manchester United, ale to nie to samo co Duma Katalonii.
Jesli chodzi o Polske, to nie mam ulubionej druzyny.
Lokalny patriotyzm? Oczywiscie, jednak nie w tej swerze. Nie za dobrze kojarzy mi sie KKS - niespełnione marzenia dzieciaka o byciu wielkim piłkarzem po osmieszaniu starszych kolegów. Niestety, w Karpatach nie potrzebowali indywidualnosci, woleli konia pociagowego, a ja nigdy takowym nie będe, bo gram przede wszystkim dla siebie. Jesli chodzi o 'dorosła' druzyne, to kiedys chodziłem na mecze, ale mimo wszystko wole unikac zadym - zwlaszcza z moimi gabarytami, wiec moje wizyty na stadionie ograniczaja sie tylko do wystaw psów. Heh.
Mój ulubiony klub oczywiście ŁKS. Łódzki Klub Sportowy. W Eudezecie mam też Widzew,ale to nie dla mnie
_________________ Ziemba z Eudezetu- dla leszczy brak dostÄpu!
"MoĹźesz kupic listÄ przebojĂłw, wywiad, lecz nie kupisz mojego szacunku, wybacz!"
KrzyĹźyk na drogÄ wszystkim wszawym prostytutkom!
Real Madryt... Tak to na ogół bywa, że kibicujemy tej drużynie, która jako pierwsza miała okazję nas oczarować ...
Od razu powiem - nie jestem fanatykiem, ani takiego nie strugam, zawsze po prostu wolę, żeby Real był o bramkę lepszy.
A klub polski to już kwestia wychowania - Legia... Mieszkam bliżej terenów Polonii, ale za to dziadkowie mieszkają koło Torwaru, jak byłem mały dziadek parę razy mnie zabrał na mecz...
_________________ "Respekt do samego siebie i innych, bym przenigdy nie zostaĹ sam..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum