Jaki jest wasz ulubiony sportowiec/menka ?? Moim jest pilkarz C.Ronaldo z Menchesteru Utd. , Frank Lampard z Chelsea i J.Krzynowek z Bayer Leverkusen. A jaki jest wasz ??
:roll:
_________________ "... Ka¿y dzieù to wielka niewiadoma czy nas czeka lepsze ¿ycie szansa jest znikoma Polska rzeczywistoœÌ niepewna jak przyszloœÌ sam musisz byÌ pewnien i zachowaÌ czystoœÌ ..."
Wiek: 21 Do³±czy³: 03 Kwi 2005 Posty: 346 Sk±d: Dark Side
Wys³any: Wto 19 Lip, 2005 16:10
moj to muhamed ali on jest legenda wielki czlowiek i takze stanley ketchel amerykanin pochodzenia polskiego ktory stana do walki o mistrza wszechwag w boksie oraz Kibice Jagi
Muhamed Ali co fakt to fakt ale ponoc ma corke ktora tez nizle boksuje :D
_________________ "... Ka¿y dzieù to wielka niewiadoma czy nas czeka lepsze ¿ycie szansa jest znikoma Polska rzeczywistoœÌ niepewna jak przyszloœÌ sam musisz byÌ pewnien i zachowaÌ czystoœÌ ..."
OCoBiega?!
Do³±czy³: 12 Kwi 2005 Posty: 168 Sk±d: Chicago
Wys³any: Wto 19 Lip, 2005 23:16
Tiger Woods
czlowiek pocisk,nap*****la w tego golfa jak po****ny
_________________ "...ej,widziales tych gosci ktorzy stali tam,ja mam to czego ty im niedarz ale ja im dam,mam hip-hop we krwi lepszy niz ten caly chlam..."(Pezet)
Wys³any: Sro 20 Lip, 2005 12:00
Ja tam mam zaduzo by wymieniac :D Dla mnie ulubionymi sportowcami sa tacy co umieja wygrywac tak jak umieja przegrywac :D I niezalamuja sie przegrana ani nie robia dobrej miny do zlej gry :D
A ja sie tam troszke znam na pilce. Mozna nawet powiedziec, ze nie mam innego wyboru. Ogladam wszystkie mecze jakie sie da. Wszystkie Ligii Mistrzow, Bundesligi i inne dupstwa. Czasami az glowa boli. Ale jakas odmiana musi byc
_________________ Kurwy co ukradły hip hop odnajdę
Stul ryj bo upadniesz nisko jak ART-B
To nie Hanna Barbara, tu wszystko na poważnie
Dla ziomów szacunek, dla frajerów pogarde
kita18
ImiÄ™: Marta
Wiek: 21 Do³±czy³a: 02 Sie 2005 Posty: 2853 Sk±d: PoznaÅ„
Wys³any: Czw 04 Sie, 2005 09:29
a ja podziwiam Amstronga, po wygranej walce z rakiem, wygral 7 razy Toure de France...
Amstrong - nie bede pisal, kita juz to zrobila naprawde jest wielki
Korzeniowski - najlepszy Polak chyba moim zdaniem
jak se kogos przypomne to dam znac
anis
Do³±czy³a: 10 Sie 2005 Posty: 1672 Sk±d: z piekÅ‚a rodem ;p
Wys³any: Sro 24 Sie, 2005 10:46
Otiiilka Jedrzejczak, przesympatyczna i jaka utalentowana ;-)
_________________ "Wszyscy politycy dziennikarze, wszyscy policjanci i piłkarze, każda każda ręka i noga cały mój świat potrzebuje psychologa żeby stanąć na nogach..."
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum