co jak co ale to będzie chyba najcięższy mecz w całym turnieju... każda zwycięska passa kiedyś musi się skonczyć... mam nadzieję, że nie zatrzymamy się na brazylijczykach... żcyczę chłopakom jak najlepiej i mam nadzieję, że skopią bryzlii tyłek... są w niezłym ciągu i jeśli pociągną jeeszcze trochę to będą bankowo mistrzami świata... a jak już nimi zostaną to wszystko w życiu tych chłopaków ulegnie zmianie...
_________________ No cares for me, I'm happy as I can be, I learned to love and to live, devil may care...
A tak szczerze, to zastanawiają mnie te ich zwycięstwa...:/....żartuję..też się cieszę..Ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca;)
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
no i muka-tylko srebro-ale to dlatego że ja nie grałem
nie no ogólnie to zajeb*scie-oby tak dalej-może siatkówka to będzie pierwszy drużynowy sport w którym coś osiągniemy w dzisiejszych czasach
_________________ sĹuchajcie syna tego-on nauczy was wszystkiego!!
na paskach mamy nasze ksywki, niektĂłrzy za te ksywki stanÄ z kaĹźdym do bitwy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum