chodzi Ci o rytmiczne wkładanie penisa do pochwy?
to nie widziałem
nie mam takich perwersyjnych znajomych, którzy zapraszaliby mnie żebym sobie popatrzył na penetrację
chyba, że chodzi Ci o sex na imprezie w stanie upojenia alkoholowego lub odurzenia środkami... to czasem się zdarzają takie komiczne sytuacje... ale to przeważnie jest tak, że na przykład gdy już im się wydaje, że "dochodzą" , to nadchodzi chwila opamiętania i koleś się orientuje, że zapomniał ściągnąć spodni
nie no żartuję na imprezie też nie widziałem :lapa:
chyba, że chodzi Ci o sex na imprezie w stanie upojenia alkoholowego lub odurzenia środkami... to czasem się zdarzają takie komiczne sytuacje... ale to przeważnie jest tak, że na przykład gdy już im się wydaje, że "dochodzą" , to nadchodzi chwila opamiętania i koleś się orientuje, że zapomniał ściągnąć spodni
nie no żartuję na imprezie też nie widziałem :lapa:
świetnie to opisałeś... właśnie tak zachowują się człowieki:)0
:D
:D
ja miałam dwa razy okazję patrzeć na żywo :D :D
ale tylko na chwilkę...... jakoś tak......
_________________ miej serce dla wszystkich, zaufaj niewielu....
no cóż... jak dla mnei to jest poprostu demonizowanie... a później staruszki sie na mnie dziwnie patrzą jak w Nowy Rok na mszy świętej na 7:30 jestem prosto z imprezy... :zamyka: ...
poza tym nie ważne czy to samochód, pociąg, wyro w mieszkaniu czy akademiku, skwerek miejscki czy pomnik Kopernika w Toruniu, pod oknami ojca Dyrektora można wszędzie... i tylko od własnej moralności zależy decyzja... czy tu czy tam :zamyka: czy w ogóle ma to sens i z kim...
_________________ No cares for me, I'm happy as I can be, I learned to love and to live, devil may care...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum