_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
bunia, mandat to watpie zeby dostala. Ale zmienia to jej rodzice jak beda musieli odbierac z izby dziecka.
juz odbierali :/ ale teraz juz nawet nie mial by kto odebrac tylko najwyzej starszy brat bo reszta wyemigrowala
to i tak nie przejdzie:] zawsze moze sie pociag czy autobus spoznic albo uciec....i wracamy pozniej
a tak poza to poniekad dobry pomysl-w koncu to szczeniaki by po ulicach nie zakur**aly i niewiadomo co robily-mnie to mocno wkur**a
_________________ sĹuchajcie syna tego-on nauczy was wszystkiego!!
na paskach mamy nasze ksywki, niektĂłrzy za te ksywki stanÄ z kaĹźdym do bitwy
NoBoDy_KnOwS, do dumy nie jest, ale nizym nie zawinilam z rewszta to dluuuga historia i nie forum
W sumie to nie wiem jak się obiektywnie nad tym tematem wypowiedzieć. Bo z jednej strony jest to dobre, bo na dyskach to widać nawet 13-latki ubrane jakby do burdelu przyszły. Zaś z drugiej strony gdybym nie miał tyvh 18 lat to pewnie klołbym, że o godzinie 22 policja mnie po mieście gania. No, ale coś trzeba zrobić, żeby wieszanie się w szkołach nie było trendy.
_________________ Kurwy co ukradĹy hip hop odnajdÄ
Stul ryj bo upadniesz nisko jak ART-B
To nie Hanna Barbara, tu wszystko na powaĹźnie
Dla ziomĂłw szacunek, dla frajerĂłw pogarde
wydaje mi sie ze jest to dobre rozwiazanie, niemoge patrzec na gowniarstwo niektore, najchetniej to podejsc i dojebac. Ale nie wszyscy sa pokopani z malolatow, sa tez normalni ludzie i napewno jak to wprowadza to dla nich totroche krzywda. Ale gdzie u nas cos takiego wprowadza ?:) przeciez to jest kraj gdzie wszytsko jest do gory nogami niz gdzie indziej. a jak kto wprowadza no to blagam bede zaczepiac wszystkich o dowody itp nie bedzie nawet im sie chcialo wylazic z psiarni.
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
MĹodyBosky
ImiÄ: Daro
Wysłany: Pią 18 Maj, 2007 10:42
Przecież zawsze był zakaz do 22.00 :-P tylko teraz te zasrane izby :-/ kiedyś mi chcieli z robić sprawę w sądzoer za pobyt po 22.00 na dworze :-/ a tak teraz to jak jestem większy to tylko spiszą pały i po sprawie :D sami sie śmeiają, że limit sobie wykończa jak będziemy tak siedzieć jak zawsze
_________________ "...ale spĂłjrz wielu z nich sprzedaĹo swoje skrzydĹa
tanio jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ, jak upadĹy AnioĹ,
jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ
bo to Ĺźycie, Ĺzy na ich twarzach nie kĹamiÄ
jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ"
Ja tam jestem za ... Pewnie nie byłbym rok temu, ale wtedy byłem głupszy Trzeba coś zrobić, żeby gówniarstwo się rozlazło... Dobrze, że chociaż czasem do klubów nie wpuszczają poniżej rocznika 90, a 89 bez pisemnego pozwolenia rodziców ...
_________________ "Respekt do samego siebie i innych, bym przenigdy nie zostaĹ sam..."
MĹodyBosky
ImiÄ: Daro
Wysłany: Pią 18 Maj, 2007 11:44
Zalezy do jakich klubów
_________________ "...ale spĂłjrz wielu z nich sprzedaĹo swoje skrzydĹa
tanio jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ, jak upadĹy AnioĹ,
jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ
bo to Ĺźycie, Ĺzy na ich twarzach nie kĹamiÄ
jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum