Wysłany: Sob 04 Lis, 2006 00:34 22 godziną policyjną dla nieletnich
Co sądzicie o nowym pomyśle Romka? :D z tym, że osoby niepełnoletnie będą musiały być w domciu przed 22? nie sądzicie, że to rodzice powinni o tym zdecydować? bo dla mnie to kolejny chwyt przedwyborczy... który jest szczerze mówiąc do dupy...
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
Wysłany: Sob 04 Lis, 2006 10:11
JE...bAC PSY cały czas tą samo droga to co mysle o tym całym pomysle Dla psiarni nie bedzie znaczenia czy jestes starszy czy małolat kaza ci sie legitymowac a nikt nie nosi przy sobie dokumentow bo nikt nie jest pier....dolniety niech bujaja a co do pomysłu to tak nie pomoze tego rozwiazac tego problemu z przemoca jedynie co bedzie wprawiac w zabawe z pSAMi małolatow ja tak przynajmniej mysle nikt przeciez nie musi uwazac tak samo jak ja?? :pa:
_________________ SQRA - Muzyka,dym i rym chodnika liryka, 100% ulicznego stylu o jakim Ci siÄ nie sniĹo...
to nie wina policji ;> a Giertycha
moim zdaniem to właśnie policja ma pewnie pretensje do tego człowieka, bo to śmieszne...
ale co do tego, że nikt nie nosi dokumentów, to się mylisz, ja np zawsze noszę... i wszyscy ludzie u mnie
ale dla mnie porażka...
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
Na szczescie jestem pelnoletnia, ale gdybym nie byla to dalej o 22 spotykalabym sie ze znajomymi jak zawsze na alejce. Wiecie z jednej strony to jest dobra wizja, bo moze bylo by mnie placzu matek "mowila, ze idzie spac do kolezanki, a ja w parku zgwalcili", wszystko ma swoje dobre i zle strony.
ja bym poprawił na 23 chociaz bo 22 to przegięcie pozatym do jakiś 16-17 lat
gdyby nie małe poprawki to byłoby całkiem, całkiem... wkońcu normalni ludzie mogliby chodzic po ulicach nocą, bez strachu że jakieś szczyle wyskoczą za rogu z pałkami... Ale mnie to już rybka, niech se robi co chce biorąc ten temat pod uwagę ;]
Co Ty... sa osiedla gdzie policja w ogole nie zaglada, bo tam rzadza malolaci. Poza tym gowniarzeria do lozek po dobranocce. :glaszcze: ja chodzilam do pozna za malolata po parafii i co ze mnie wyroslo? :glaszcze: ..wampir, po nocach spac nie moge.
A to też policja po osiedlach nie chodzi to co na to poradzić <bezradny> można jakieś tam pismo do urzędu wysłać, ale w każdym bądź razie napewno takich miejsc będize mniej. Wiadomo że nie da sie całkowicie wyeleminować tych opryszków, ale zawsze będzie ich mniej .
Bardzo, bardzo debilny pomysł zresztą kolejny od Romka-Kołka. Policja to by się lepiej zajęła jakimiś porządnymi rzeczami. U mnie mieście jest taka dzielnica gdzie psy boja się wjechać radiowozem
yhym o 22 to ja z domu wychodzę i zmaierzam tego zmieniac.
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum