Pięciolatek terroryzuje warszawskie przedszkole. Pogryzione do krwi nauczycielki robią obdukcje, dyrekcja zakłada monitoring, a rodzice boją się o swoje dzieci.
_________________ miej serce dla wszystkich, zaufaj niewielu....
anis
Wysłany: Pon 27 Lis, 2006 19:16
fruska21 napisał/a:
a może ma adhd???
też przyszło mi to na myśl, lecz po głębszym zastanowieniu wydaje mi się, że raczej jest źle wychowany. Jego rodzinie zalecam oglądnięcie 'Super niani'
_________________ "Wszyscy politycy dziennikarze, wszyscy policjanci i piĹkarze, kaĹźda kaĹźda rÄka i noga caĹy mĂłj Ĺwiat potrzebuje psychologa Ĺźeby stanÄ Ä na nogach..."
widocznie potrzebna jest 'super niania' heh
a tak na powaznie to raczej wina wychowania
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
wiele osób ma adhd i nie gryza innych ludzi...A takiego gnojka do kaloryfera przywiazac i juz... <lol> ...a tak powaznie...psychiatra tutaj to za malo...nie wiem co sie dzieje z tymi dziecmi...wina rodziców tez jest ogromna..taki maly dostaje wszystko od najmlodszych lat, jest rozbestwiony, to tzw "bezstresowe wychowanie"...a potem on ma zero stresu a rodzice i otoczenie przezywa koszmar...Jak czasem ogladam "super nianie" to nawet mi nie jest szkoda tych rodziców, tylko smiac mi sie chce z nich..zeby pozwolic na to by dziecko pluło ci w twarz, wyzywało, albo bilo...porażka... <glupek>
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
zeby pozwolic na to by dziecko pluło ci w twarz, wyzywało, albo bilo
Sorka ze odgrzebuje stary teamat. Ale to juz jest przegięcie pały. Ja bym wziął sznur i lał co prawda lekko, ale jakby poczul ze za takie cos dostanie w dupe tak ze nie bedzie mogl sie ruszyc, to zobaczy kto rzadzi, a nie latac i tylko całowac stopy takiemu dziecku. <bezradny>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum