ImiÄ: Kuba
Wiek: 19 Dołączył: 08 Sie 2006 Posty: 403 Skąd: SokoĹĂłw P
Wysłany: Sro 01 Lis, 2006 11:14
NoBoDy_KnOwS napisał/a:
Prosze Cie przeciez to jest smiechu warte, ja o tym slyszalam jakies dwa lata temu, moj brat mi mowil i jakos do tej pory nikt mi nie zapukal do drzwi. Jesli tak robia to czasu im nie starczy do mojej smierci kazdego sprawdzic co ma komputer. Panike tylko nie potrzebnie siejesz.
Ja też nie bardzo w to wierzę.
Ale tak czy inaczej zainstaluję Linuxa, bo podobno wygodniejszy jest...
_________________ Jestem wszystkim. Nawet prawdziwy Gość, to ja
U mnie w miescie byla taka akcja, ze wbijali do domow. Nawet do mojego kolegi wpadli, ale to dlatego, ze handluje filmami na gieldzie, oczywiscie nie orginalnymi. Gdyby kazdy placil za sciagnieta mp3 3zl, za filmm 300 i nie legalnego windowsa zalatalibysmy dziure budzetowa.
rsl, dokladnie. Mysla, ze Windows i setka innych programow to kosztuje grosze? Powoli sie zbierze duza sumie i nie stac ludzi by wszystko mieli orginalne. Dlatego wszysycy wola na lewo i sciagac, i miec lewe oprogramowanie.
ImiÄ: Janusz
Wysłany: Sro 01 Lis, 2006 14:00
AWRUK, chetnie bym sobie kupil oryginalny Windows, gdyby kosztowal 500zl,
ale ten ktory mnie interesuje (WinXP Pro PL BOX) kosztuje ponad 1300zl.
O co tu chodzi?
Prosze Cie przeciez to jest smiechu warte, ja o tym slyszalam jakies dwa lata temu, moj brat mi mowil i jakos do tej pory nikt mi nie zapukal do drzwi. Jesli tak robia to czasu im nie starczy do mojej smierci kazdego sprawdzic co ma komputer. Panike tylko nie potrzebnie siejesz.
[ Dodano: Sro 01 Lis, 2006 09:57 ]
mK44a napisał/a:
oczywiscie upieklo sie im bo zdazyli wyczycic dyski.
Rozumiem, ze kiedy prokurator z policja przestepowali prog to oni w tym czasie robili formata? Przeciez to jest parodia! <mysli>
[ Dodano: Sro 01 Lis, 2006 10:01 ]
mK44a napisał/a:
mam :D mam drugi spalony dysk podepne go zjebia mi kompa (za miesiac i tak bym zmieniala) i moga mi nadmuchac, to oni zniszcza moje mienie osobiste
ale myśle nad planem B <lol> przezorny zawsze ubezpieczony
Taaa chcialabys, w miedzy czasie jak beda od niego kable odpinac TY przy nich wymienisz dysk .. wyobraznie to Ty masz..
ej własnie że wiem wczesniej że będą chodzić po chodzą po osiedlach, a formata robili dzien wczesniej to trwa od jakis dwoch tygodni
[ Dodano: Sro 01 Lis, 2006 16:41 ]
ja tez nie wierzyłam ale dzisiaj zadzwoniłam do kumpla ze stalowej ;/ pozbyli go kompa
a ja naposalam ze mi to walkiem smierdzialo na poczatku zialam ale chyba nie ma sie z czego smiac
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
własnie dzisiaj sie dowiedzialam ze sposób na nich jest bardzo prosty ;D a miowicie machaja przed oczami papierkiem z nakazem przeszukania mieszkania ale cały sęk w tym ze pisze "mieszkania" a nie piszę jakiego i mogą mi nadmuchać, ale na wszelki wypadek przegram sobie zbiory na mp3 mam juz kupione 40 plyt :D
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
Jak byli jakiś czas temu w Nisku, to skroili ludziom 23 kompy, że o karach już nie wspomne. Teraz grasują w okolicach Leżajska. Moi kumple pozakopywali płytki i dyski, coby ich panowie psy nie znaleźli. Wg mnie to już lekka przesada jest, ale jak sobie pomyśle o karze jaką miałbym zapłacić za filmy i muze, to bym chyba całego kompa zakopał w ogródku.
Hehe... jeszcze niedawno sie z tego śmiałem a teraz dostałem cynk ze i u mnie w Przemyślu robią najazdy na chaty. Więc jednak sobie zgram wszystko na płytki DVD :D
_________________ ...A kiedy zmadrzeje zobacze sens niewyjasnionych znaczen...
ja mowie ze nie mam kompa i dowidzenia
po drugie nie ma nikogo doroslego w domu i dowidzenia <dokuczacz>
po trzecie otrzymalam komputer z takim a nie innym oprogramowaniem a firma z ktorej mam kompa juz nie istenieje i co mi zrobia ??
po czwarte nigdy do mnie nie przyjda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum