Tynka88, jak ściągasz coś z neta to zostawiasz po sobie slad w postaci IP, jezeli IP masz zmienne to mają w bazie danych kto i kiedy miał konkretny nr. w tedy mają wszystko. Adres zamieszkania i właściciela kompa.
_________________ ...A kiedy zmadrzeje zobacze sens niewyjasnionych znaczen...
<glupek> hehehe...usmiałam się z wszystkich tych "odwaznych" postów..."mogą mi naskoczyć"....ku*wa!.. odwaga nieprzeciętna..a jakby przyszło do prawdziwej konfrontacji, to cała inteligencja by wyparowała... wyskakiwaliby z monety w ramach kary jak się patrzy....formaty, zgrywanie na plyty...a co to da..jak maja prawo przeszukac mieszkanie to kazda plyte znajdą..-bo to robią dla zabicia czasu (polska przeciez-nic innego do roboty nie maja)...
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
U mnie w mieście też byli. Ale to wielki przypał bo prokurator nie może z miejsca wypisać nakazu rewizji, gdyż papierek wpierw musi się znaleść w sądzie. A po za tym jak byli u nas to spisali sobie osoby, które najczęściej ściągają i do nich się właśnie kierują. Jeden wielki wał :D A słyszałem, że w TBG jacyś kolesie się podszyli pod tych co niby po domach chodzą i pare kompów zajebali
_________________ Kurwy co ukradĹy hip hop odnajdÄ
Stul ryj bo upadniesz nisko jak ART-B
To nie Hanna Barbara, tu wszystko na powaĹźnie
Dla ziomĂłw szacunek, dla frajerĂłw pogarde
ReLatiVe, podszyli sie ale w stalówce pozdrowienia dla kolegi z Dęby :D
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
1. sposób działania Jeba.ej policji :to działa tak wdupcają ci jakiegoś niby virusa (program którego nie da sie sprawdzić programem antyvirusowym i on sprawdza na kompie legalnosć programów i mp3) objawy kompa: winamp nie odtwarza znikają zakładki na przeglądarce internetowej użycie procesora w niektórych momentach znacznie zwrasta jakiś dziwny program pojawia się w procesach chyba Avp czy coś takiego. jedyna rada format kompa ja tak miałem ale na szczęscie jeszcze nie byli u mnie ped.ały!!!
O madafaka :D. Narazie od Warszawy widzę daleko ta fala ale kto wie.... tyle że jak to napisała mk44a to mogą mi naskoczyć jeśli nie ma tam mojego adresu na tym papierku .
w czestochowie juz psy laza dawno :strach: u mnie w bloku byli niestety i lebka z parteru ladnie zsumowali tylko ze slyszalem taka wersje ze za mp3 jedna to 2 zeta, za film 100, za windowsa 5000 kafli, a za gry 3 krotnosc orginalu. a Propos tego lebka to matka jego otwarla drzwi zapytali sie czy maja kompa,ona powiedziala ze tak, no to jebbeli jej nakaz przed ryja ibabke wcielo zdeka. chlopka zliczyli na 6000 tysiecy, zabralikompa na wejsciu, i co najciekawsze nie liczyli juz mu nawet pirackich plyt. A na innej dzielnicy u mnie w miescie wbili sie do kumpla i wjebali mu tylko 1000 zlotych kary a mial mase rzeczy pirackich, kazali mu usunac to co mial na dysku i tyle ci goscie chociaz byli wmiare wporzadku a tamci to skurwysyny i tyle! ja juz wszystkie plyty z ktorych nie korzystam w siaty i do piwnicy wyjebalem , a jak by nie daj boze weszlimi na baze to dyskiem o sciane i pozamiatne najabrdziej trzepia uzytkownikow neostrady wiec mam przejebane...
Ostatnio zmieniony przez majster Sro 24 Sty, 2007 09:20, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum