początki?... początkiem mozna nazwać trzy pierwsze miesiące..zeby ogarneli co i jak i zaczęli dzialać...a tu co? ZONK!
ej moze i duzo rzeczy im nie wychodzi i ztym siemoge zgodzic ale chociaz korupcje i przekrety ukrucili na wieksza skale niz wczesniejsze wladze wsumie wtamtych to byla dpiero korupcja. a myslisz ze ze odrazu wszystko da sie naprawic? a zwlaszcza polske? na to potrzeba lat zeby wszystko wyprowadzic na prosta ciesze mnie tochociaz tyle ze nie poglebiamy sie w wtym wielkim burdelu. tak mi sie wydaje..
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
majestro;), nie od dziś wiadomo, że Polska
jest właśnie pępkiem wszechświata,
szkoda tylko, że po pępowinie nie ma ani śladu.
Całokształt 'kaczyńskiej
rewolucji' natomiast nie jest
widowiskiem aż tak trudnym do przewidzenia,
dlatego też śmiało mógłbyś napisać co rząd zrobi,
dlaczego i ile nas zostanie - w granicach.;)
majster, .... co ty piszesz.... oni ukrucili korupcje... o moj boze....
zreszta ja sie juz nie wypowiadam... dla mnie ten rząd, jego przedstawiciele to jedna wielka porażka... wstydzę się, ze tacy ludzie kreuja wizerunek naszego kraju...
owszem, kazdy czliwek popelnia bledy, ale z zadnego innego przedstawicielstwa nie smieją sie tak jak z polskiego...i to nie tylko w europie...
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
.... co ty piszesz.... oni ukrucili korupcje... o moj boze....
ej no sory uwazasz ze tamten rzad byl lepszy od tego pod wzgeldem korupcji?
zauwaz ze pis ujawnij teczki ipn ukrucil korupcje w polskiej pilce i bardziej rygorystczne daja kary! wtym jako tako im idzie. a poprzednie rzady wogole mieli to gdzies kradli i robili co chcieli i zero jakies sprawiedliwosci poprostu tylko do swojej kieszeni i dla siebie.przypomne ci ze kwasniewski ulaskawil przed oddaniem fotela prezydenta jakies polityka ktorybyl winny nawet nie wiemjak sie nazywal ichlop do tej pory smiga sobie normalnie a powinnien siedziec w pierdlu.... a pis to chce chcociaz toukrucic. ja sie wstydze za wiele rzeczyco sie dzieje w polskiej polityce.
majster, nie powiedziałam, ze poprzedni rzad byl lepszy....
Uważasz, ze PIS robi dobra robotę i ok..masz do tego ptawo...
Ja sądzę inaczej, ....ukrucają tam gdzie sami nie mogą sięgnąc łapą..proste
A ponoÄ wiara czyni cuda
nie powiedziałam, ze poprzedni rzad byl lepszy....
wiem ale trudno dogodzic polakowi kto ma rzadzic a tak szczerze ten rzad co teraz jest wydaje mi sieze jestnajlepszy w przeciagu ilustam lat bo jak popatrze na tamte wladzeto noz w kieszeni sie otwiera... same przekrety i branie kredytow i teraz trzeba to oddawac i to robi pis.
KROPLA*** napisał/a:
Uważasz, ze PIS robi dobra robotę i ok..masz do tego ptawo...
nie mowie ze robi dobra robote we wszystkim! nie zgadzam sie zich wieloma rzeczami, ale zkorupcja sobie radzi tak mi sie wydaje tyle afer ile oni wykryli to nigynie slyszalem w polsce zebyudowodnic.....
KROPLA*** napisał/a:
Ja sądzę inaczej, ....ukrucają tam gdzie sami nie mogą sięgnąc łapą..proste
aha tez ciekawa teza byc moze ale rozliczy sie ich na wyborach cozrobili dobrze a cozle...
anis
Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 10:28
a kot choć kamizelke dostanie? hm...szczerze to Pana Giertycha nikt nie pobije : ]
_________________ "Wszyscy politycy dziennikarze, wszyscy policjanci i piĹkarze, kaĹźda kaĹźda rÄka i noga caĹy mĂłj Ĺwiat potrzebuje psychologa Ĺźeby stanÄ Ä na nogach..."
A ponoÄ wiara czyni cuda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum