Wysłany: Pią 11 Sie, 2006 16:37 EraGSM juz niedługo zniknie z polskiego rynku?
Pojawiły się pogłoski, że od nowego roku abonenci Ery oraz Heyah zamiast napisu Era na wyświetlaczach zobaczą T-Mobile
Choć zmiana nazwy zapowiadana jest od dawna, T-Mobile na razie wstrzymuje się od zmiany nazwy. Głównym powodem jest ciągły spór o akcje polskiego operatora.
Jeśli T-Mobile wygra walkę o akcję wszystko wskazuje na to, że niedługo z polskiego rynku zniknie bardzo dobrze znana nazwa Era, a pojawi się mało znana jakby nie patrząc dość brzydka nazwa T-Mobile Polska.
Ostatnimi czasy burzliwie było w Polkomtelu. Vodafone, jeden z akcjonariuszy również chce zmienić nazwę. Kiedy to nastąpi? Nikt jeszcze nie wie. Jednak nie ma się okłamywać w ciągu kilku następnych lat Era oraz Plus znikną z polskiego rynku. Zostaną zastąpione zachodnimi niezbyt ładnymi nazwami.
hehehe bo to POLSKA...wszystko sprzedadza w ciagu kilku lat...i dokladnie nie ma co sie okłamywac ze w tym kraju zamiast LEPIEJ!!!! jest coraz GORZEJ...ukradniesz gruszke wyłapiesz wiecej.....the end
_________________ Wygrana Jest Po Tej Stronie Gdzie Wielki Joint PĹonie WiÄc Zapalmy Wszyscy Jarunek ZAJEBioza..Ave_HwdP [F].[I].[R].[M].[A]
a moim zdaniem to dobrze, że tak wielkie firmy przejmą nasze sieci komórkowe... kto słyszał o erze czy plusie poza granicami naszego kraju? a t-mobile? vodafone? to marki znane na całym świecie...
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
NoBoDy_KnOwS, wyżej jest raczej napisane że do t mobile
jeśli o mnie chodzi, to nie specjalnie zależy mi na tym jak będzie się nazywać moja sieć..
_________________ Cause Nothin' Lasts Forever, Even Cold November Rain
banan lord
Wiek: 21 Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 32 Skąd: Zakopane and Bielsko
Wysłany: Nie 13 Sie, 2006 10:36
wszytko fajne ale weszlo "orange" i ja jako urzytkownik popa nic z tego nie mialem...zadnej promocji...tylko kolejne promocje z *...
moze choc w erze jak wejdzie nowe logo to cos pokroja cennik...
ważne żeby sieć dobrze funkcjonowała,nazwa jest mniej ważna,chociaż przyzwyczaiłam się już do Ery(mam w niej fona),natomiast T-Mobile nie podoba mi się,bo brzmi jakby z niemiecka
_________________ ...JeĹLi ChCeSz ByÄ KimĹ MuSiSz NaJpIeRw ByÄ SoBÄ ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum