Wysłany: Pią 18 Maj, 2007 15:21 Kolejne chore zmiany
Kolejna zachcianka w naszym wspanialym kraju. Wszystkie nazwy miast, miasteczek czy wsi, ktore skladaja sie z dwoch czlonow, jak np. Szklarska Poreba czy Kudowa Zdroj - beda zmienione. Owa zmiana polega za wstawieniu " - " i tak bedzie Szklarska-Poreba i Kudowa-Zdroj. Niby nic takiego, ale takich miejscowosci jest jakies 800 i w kazdym trzeba b edzie zmienic tablice informujace o tym do jakiej miejscowosci wjezdzamy, dowody osobiste, legitymacje, pieczecie, pieczatki, prawa jazdy, dowody rejestracyjne itd. Bardzo czesto, a praktycznie w kazdych wsiach i miasteczkach na tablicach informujacych i numerze domu jest oczywiscie nazwa miejscowosci, takich tablic jest multum, nie mowiac juz o ilosci takich wsi. I oczywiscie na tym pomysle poplyna i mieszkancy jak i budzet. Ten drugi pokryje tablice i nie kiedy jedynie dowody osobiste, a mieszkancy cala reszte. Ahhh nie ma to jak wspaniale pomysly.
MĹodyBosky
ImiÄ: Daro
Wysłany: Pią 18 Maj, 2007 15:30
Zdziwiłbym siegdybym potrafił siejeszcze zdziwić.... A za wszytko płaca podatnicy :D
_________________ "...ale spĂłjrz wielu z nich sprzedaĹo swoje skrzydĹa
tanio jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ, jak upadĹy AnioĹ,
jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ
bo to Ĺźycie, Ĺzy na ich twarzach nie kĹamiÄ
jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ"
no tak nie dlugo wyrzuca nam z alfabetu ś,ć,ź... byle zarobic
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
ja to sie dziwie czemu ludzie nie wychodza na ulice nikt nic nie reaguje. proponuje zebrac z 300 tysiecy ludzi i uderzyc na ten sejm i ich wszystkim z tamtad wyjeba* na zbity pysk.
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
po cholereeeeeee?
czizys <boisie>
mysle, ze oni sami nie wiedza po co to, ale luzzz, nie wnikajmy na pewno to jest super bardzo potrzebne^^
_________________ "ĹťyÄ to znaczy kochaÄ, kochaÄ bez koĹca
I Ĺwiat, i ludzi, i promyk sĹoĹca
ĹťyÄ to znaczy bĹÄ kaÄ siÄ wĹrĂłd fal zĹa i ciemnoĹci
Ale wciÄ Ĺź dÄ ĹźyÄ do doskonaĹoĹci"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum