Wysłany: Sob 04 Lis, 2006 12:18 Nowe zakazy naszego wspanialego premiera
Cytat:
Od wczoraj fotoreporterzy dostali zakaz robienia premierowi zdjęć z profilu - czytamy w "Dzienniku".
O zakazie poinformował pracownik biura prasowego rządu. Dlaczego wydano takie zarządzenie? Na to pytanie nikt nie chciał odpowiedzieć. W trakcie konferencji pilnowano, żeby żaden fotoreporter nie złamał tego zakazu.
Rzecznik prasowy rządu Jan Dziedziczak mówi, że taki zakaz to powszechna praktyka. - Ani w urzędzie kanclerskim w Niemczech, ani we Francji nie ma takich praktyk. I tak u nas dziennikarze mają dużo swobody - mówi w rozmowie z "Dziennikiem" Dziedziczak.
Rzecznicy wcześniejszych polskich rządów mówią, że do tej pory nie było takiej sytuacji, by zabraniać robienia zdjęć z profilu. - Każdy gospodarz ma jednak prawo do własnych decyzji - mówi Konrad Ciosiołkiewicz, rzecznik rządu Kazimierza Marcinkiewicza.
I tak wyglad mu w niczym nie pomoze, wyglada upiornie z przody, z tylu i z profilu. Zakaz calkowitego fotografowania premiera. Parodia!
buhehehe juz nie maja czego zakazywac chcialabym miec takie problemy ...
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
ano słyszałam to wczoraj i nawet widziałam w faktach, jak się kaczyński wypowiadał, że nie rozumie tego zakazu i pokazywał sie z profilu... więc teraz juz nie wiem ocb... <mysli>
_________________ Nie ĹźyÄ, nie myĹleÄ .. nie byÄ - nie istnieÄ ! Na chwilÄ siÄ zgubiÄ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum