Strona glówna  •  FAQ  •  Szukaj   •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Rejestracja  •   Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Poseł LPR tropi gejów na pływalni
Autor Wiadomość
majster 
Visca el Barça!

Imię: Marcin
Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 20:58   Poseł LPR tropi gejów na pływalni

Geje spotykają się w opolskiej pływalni Akwarium - odkrył poseł LPR Marek Kawa. Żąda od prezydenta Opola, by coś z tym zrobił - ujawnia "Nowa Trybuna Opolska".

"Każdy miś znajdzie tu swojego amatora", "Basen Gej Friendly. Bardzo miła atmosfera" - w ten sposób opolscy geje zachęcają w internecie do czwartkowych wizyt na basenie Akwarium w Opolu. Schadzki noszą nazwę "Misiowych czwartków". Gejowskie spotkania na basenie zaniepokoiły asystentów posła LPR Marka Kawy. Anonse znaleźli na trzech różnych portalach. Ich szef skierował w tej sprawie interpelację do prezydenta Opola.

"Wzburzyło mnie to, że takie rzeczy dzieją się w publicznym ośrodku" - przyznaje poseł Kawa. Według niego, basen jest przepełniony i brakuje w nim miejsca dla szkolnej młodzieży. Gdyby tam się spotykali faszyści albo pedofile, byłaby z tego wielka burza. W tej sytuacji opolski ratusz podszedł do sprawy poważnie. Maciej Płuska, dyrektor Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji, któremu podlega pływalnia oraz Janusz Trzepizur, kierownik basenu, przez kilka czwartków badali sprawę. Nie zauważyli, by mężczyźni chodzili po basenie trzymając się za ręce - pisze gazeta.

Po czym poznać, czy facet w kąpielówkach i czepku jest gejem? Znakiem rozpoznawczym ma być pasek (z kluczem do szafki w szatni) założony na prawą rękę. "Raz widziałem tam znajomego lekarza z paskiem właśnie na prawej ręce" - śmieje się Janusz Trzepizur. "Niektórzy zakładają je na nogi, czy to też coś oznacza?" - docieka. "Wolałbym, by dzieci nie miały kontaktu z takimi zorganizowanymi grupami" - nie ustępuje poseł Kawa. "Gdyby to był prywatny ośrodek, nic byśmy nie mówili" - dodaje.

MOSiR do pomocy w tropieniu bywalców "Misiowych czwartków" zaprosił posła i jego asystentów. Na razie się nie odważyli - stwierdza "Nowa Trybuna Opolska".

<lol> przesada

MłodyBosky 

Imię: Daro
Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 21:00   

albo geje siezbijają w necie z ludzi xD
bo to życie, łzy na ich twarzach nie kłamią
jak Lucyfer, jak upadły Anioł"

Odpowiedz do tematu

Opcje 
Zezwolenia Opcje