Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 20:58 Poseł LPR tropi gejów na pływalni
Geje spotykają się w opolskiej pływalni Akwarium - odkrył poseł LPR Marek Kawa. Żąda od prezydenta Opola, by coś z tym zrobił - ujawnia "Nowa Trybuna Opolska".
"Każdy miś znajdzie tu swojego amatora", "Basen Gej Friendly. Bardzo miła atmosfera" - w ten sposób opolscy geje zachęcają w internecie do czwartkowych wizyt na basenie Akwarium w Opolu. Schadzki noszą nazwę "Misiowych czwartków". Gejowskie spotkania na basenie zaniepokoiły asystentów posła LPR Marka Kawy. Anonse znaleźli na trzech różnych portalach. Ich szef skierował w tej sprawie interpelację do prezydenta Opola.
"Wzburzyło mnie to, że takie rzeczy dzieją się w publicznym ośrodku" - przyznaje poseł Kawa. Według niego, basen jest przepełniony i brakuje w nim miejsca dla szkolnej młodzieży. Gdyby tam się spotykali faszyści albo pedofile, byłaby z tego wielka burza. W tej sytuacji opolski ratusz podszedł do sprawy poważnie. Maciej Płuska, dyrektor Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji, któremu podlega pływalnia oraz Janusz Trzepizur, kierownik basenu, przez kilka czwartków badali sprawę. Nie zauważyli, by mężczyźni chodzili po basenie trzymając się za ręce - pisze gazeta.
Po czym poznać, czy facet w kąpielówkach i czepku jest gejem? Znakiem rozpoznawczym ma być pasek (z kluczem do szafki w szatni) założony na prawą rękę. "Raz widziałem tam znajomego lekarza z paskiem właśnie na prawej ręce" - śmieje się Janusz Trzepizur. "Niektórzy zakładają je na nogi, czy to też coś oznacza?" - docieka. "Wolałbym, by dzieci nie miały kontaktu z takimi zorganizowanymi grupami" - nie ustępuje poseł Kawa. "Gdyby to był prywatny ośrodek, nic byśmy nie mówili" - dodaje.
MOSiR do pomocy w tropieniu bywalców "Misiowych czwartków" zaprosił posła i jego asystentów. Na razie się nie odważyli - stwierdza "Nowa Trybuna Opolska".
<lol> przesada
_________________ NO niby kazdy zczyms przesadza alko czy narko
ja mam styl wolny bog mi dal to
MĹodyBosky
ImiÄ: Daro
Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 21:00
albo geje siezbijają w necie z ludzi xD
_________________ "...ale spĂłjrz wielu z nich sprzedaĹo swoje skrzydĹa
tanio jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ, jak upadĹy AnioĹ,
jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ
bo to Ĺźycie, Ĺzy na ich twarzach nie kĹamiÄ
jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum