Heh... no cóż, uważam, że nie powinno się bluźnić... ale też nie powinien odrazu stracić rangi... bez ostrzeżenia, ale nie moja to broszka .
anis
Wysłany: Pon 10 Lip, 2006 14:13
czy ja komukolwiek zabieram range czy prosze by zrobiła to bunia? Arek, shady zachowujecie się jak banda dzieciaków. Shady wie za co ma warna. Ostrzegałam go już kiedyś w pw, że jeśli się to powtórzy to tak się to skończy. regulamin zabrania klnąć. Żadnej wolności słowa nikomu nie ograniczam. Nie mam tylko zamiaru wykropkowywać waszych wypowiedzi tylko dlatego, że nie potraficie wypowiadać się nieco grzeczniej. Poza tym Arku nie rób off topów - jeśli jesteś modem to powinieneś zapobiegać by nie odbiegac od tematu. To wszystko. Wnioski, skargi, zażalenia na pw. pozdr.
_________________ "Wszyscy politycy dziennikarze, wszyscy policjanci i piĹkarze, kaĹźda kaĹźda rÄka i noga caĹy mĂłj Ĺwiat potrzebuje psychologa Ĺźeby stanÄ Ä na nogach..."
Kaczyńscy chcą zawładnąć całą Polską :crazy: przesadzają i tyle! osobiście bardziej by mi odpowiadało,gdyby premierem był nadal Marcinkiewicz,ale to już raczej nierealne :ble:
_________________ ...JeĹLi ChCeSz ByÄ KimĹ MuSiSz NaJpIeRw ByÄ SoBÄ ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum