Co sadzicie o tym co sie dydarzylo w Gdansku??
Ja wg was powinni ukarac tych pojebow!!!! Czy do wystarczajaca kara??
_________________ KaĹźdy ma takie chwile,Ĺźe w duszy deszcz pada,
jedyne co chcialoby sie teraz pĹakaÄ,
nowy sens nadaÄ,
spokuj,oddechem przyspieszone serca bicie,
Ĺźycie na kreche,
tyle chwil,w kĂłrych myĹlalem ze to koniec,
smutna twarz gdzieĹ w dloniach ukryta
wiewior1910
Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 14:58
Moim zdaniem powinni ich wsadzic na bardzo długo
Szkoda tej dziewczynki ale co sie stało to sie nie odsrtanie
ten "hide" to z przyzwyczajenia
Jak bym spodkal takiego to smierc na miejscu oni nie mysleli ja bym nie mial litosci !!
Gdzie tacy ludzie sie rodza :/
_________________ KaĹźdy ma takie chwile,Ĺźe w duszy deszcz pada,
jedyne co chcialoby sie teraz pĹakaÄ,
nowy sens nadaÄ,
spokuj,oddechem przyspieszone serca bicie,
Ĺźycie na kreche,
tyle chwil,w kĂłrych myĹlalem ze to koniec,
smutna twarz gdzieĹ w dloniach ukryta
[*] Ani nic juz nie pomoże, ale tych gosci powinni sadzic jak doroslych
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
Jak gnój zaczyna w takim wieku to co bedzie za 10 lat ? pedofil ? gwalciciel ? więzienie na 10 lat, niech przez ten czas myślą co zrobili... a w kiciu sie naucza zycia
_________________ H do H dĹşwiÄki, za to Pani dziÄki...
bardzo smutny ten film! tylko nie rozumiem dlaczego tak się stało?? na pewno można było jakoś temu zaradzić!! Ania powinna była zmienić szkołę,gdy zaczęły się pierwsze próby molestowania :/ nie wiem,czy to prawda,ale czytałam gdzieś,że Ania się śmiała jak ją obmacywali :/ pomijając winę tych pozbawionych uczuć wyższych gnojaszków,myślę,że winni są też nauczyciele i osoby z klasy Ani,że nie wspomnę o rodzicach,zarówno tego bydła jak i Ani... przykra historia,ale co się stało już się nie odstanie
pokój duszy zmarłej Ani [*] [*] [*] [*] [*] [*]
P.S. ta histotria powinna otworzyć oczy społeczeństwa na kwestię molestowania i nakłonić je do przeciwdziałania temu!
_________________ ...JeĹLi ChCeSz ByÄ KimĹ MuSiSz NaJpIeRw ByÄ SoBÄ ...
anis
Wysłany: Pon 30 Paź, 2006 17:13
mnie tylko szokuje brak jakiejkolwiek reakcji reszty klasy.
_________________ "Wszyscy politycy dziennikarze, wszyscy policjanci i piĹkarze, kaĹźda kaĹźda rÄka i noga caĹy mĂłj Ĺwiat potrzebuje psychologa Ĺźeby stanÄ Ä na nogach..."
Teraz mlodziez jest coraz bardziej okrutna, zeby sie nie powtarzac wkleje moj post z innego forum na temat samobojstw.
[ Dodano: Wto 31 Paź, 2006 10:34 ]
Cytat:
Tak wlasnie siedze i za bardzo nie wiedzialam co ze soba zrobic, wiec weszlam na jeden z portali i sprawdzilam co sie dzieje w Polsce. I ku mojemu przerazeniu coraz wiecej dochodzi do mnie wiesci, ze kolejna osoba popelnila samobojstwo.
Co jeszcze gorsze to, ze na wlasne zycie targaja sie coraz mlodsze osoby, a dokladnie mam na mysli nastolatki, ktore nie potrafia zniesc tego co im sie przytrafilo.
Co 40 sekund na swiecie ktos popelnia samobojstwo, z wazniejszych lub banalnych powodow. Najczesciej ich przyczyna sa zaborzenia psychiczne. W Polsce nie prowadzono dokladnych statystyk na ten temat, ale 90% ich to wlasnie choroby psychiczne. Najczesciej odbierali sobie zycie osoby po 75 roku zycia.
Ale niestety jak widac powoli to sie zmienia. Kiedys samobojstwa nie byly czyms tak powszechnym jak dzis. Mozna by pomyslec, ze to po prostu pojscie na latwizne i ucieczka przed problemami.
Sama nie wiem co o tym sadzic, dla mnie tacy ludzie sa tchorzami, ale jednoczesnie sa odwazni. Tchorzami, bo nie maja odwagi stawic czola problemom, a odwazni, bo naturalnym instynktem czlowieka jest przezyc i rozmnozyc sie, a ja nie mialabym odwagi popelnic samobojstwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum