DOBRY WPIERDOL
(51 członków, założone 19/11/2005 15:25 )
"Klub" stworzony dla ludzi, którzy: 1.Lubią dać komuś dobry wpierdol czyli lubisz sobie wyjsc wieczorem(dzień też jest dobry) z kolegami i dać komuś ostry wpierdol, okraść... itp. itd. 2.Lubią dostać dobry wpierdol czyli lubisz być ofiarą 3.Ogólnie się tym interesują:P Dobry wpierdol można dostać praktycznie wszędzie: w szkole, w domu, na dzworze czy w kościele(wpierdolić Ci może nawet starsza Pani która siedzi za Tobą i swoim zimnym oddechem dmucha Ci w szyje). Niektórzy mawiają, że nawet i przy obiedzie dostali widelcem w oko. ZAPRASZAM DO PISANIA SWOICH HISTORI( jak komuś wpierdoliliście - możecie komuś doradzić, jak to robić profesjonalnie, no i dla tych co dostają/dostali/dostaną dobry wpierdol)
Ja właśnie gadam z koleżanką na gg i ona mi podsyła inne grona, które znalazła :
milosnicy bekania
(38 członków, założone 11/02/2005 19:40 )
bylo juz miloscnicy pierdzenia to i ta inna droga gazy tez musza wychodzic: D zapraszam! oczywscie tych bekajacaych: P
Jak jeszcze ircowałem, grono mocno związało się
z IRCnetem. Siedziałem dosyć długo na różnorakich
forach poezji/teryt./hobbystycznych.
Około dwa lata wstecz stwierdziłem, że
eksperymenty masowe są dla najbardziej wytrwałych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum