_________________ Ziemba z Eudezetu- dla leszczy brak dostÄpu!
"MoĹźesz kupic listÄ przebojĂłw, wywiad, lecz nie kupisz mojego szacunku, wybacz!"
KrzyĹźyk na drogÄ wszystkim wszawym prostytutkom!
ja myslalam z eto jaks szydera lae po pierwze nie jest wulgarne (i dobrze) poprostu kontrowersyjnie obrazuje ewolucje języka polskiegu na przykładzie tłumacznia Biblii
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
a myslalam z eto jaks szydera lae po pierwze nie jest wulgarne (i dobrze) poprostu kontrowersyjnie obrazuje ewolucje języka polskiegu na przykładzie tłumacznia Biblii
To prawda Sam nie uważam, że to coś złego, nikogo nie obraża, tak mi się wydaje, chociaż starsza generacja powie inaczej.
Jednak wolę Pismo Święte w wersji prawdziwej
_________________ "Respekt do samego siebie i innych, bym przenigdy nie zostaĹ sam..."
SAzczerze powiem, ze wcale to nic złego nie jest, a moze sie podbać, czyta się dość lekko, no bo takie to nasze społeczeństwo jest jak jest jeden komentarz "Polakowi to z polskiego trzeba tłumaczyć" czy jakos tak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum