Wysłany: Sro 16 Maj, 2007 15:59 Rozchylam dzyndzle i widze...
Dzis bedzie raczej z cyklu: glupi i glupszy. Dzisiejszy tekst dotyczy dzyndzli i macicy.
[Zocha]:nie wiem co mam robić, od kilku dni bardzo swędzi mnie macica i jest zaczerwieniona...nie wiem dlaczego tak mam..moze mam uczulenie na prezerwatywy których u zywa mój chłopak??? napiszcie mi czy znacie jakies domowe sposoby na wylecznie swędzenia.
***to chyba troche dziwne ze ogladasz swoja macice.....:/ a moze Ty nie rozrozniasz czesci ciala??
[Z]: bardzo śmieszne!! wcale nie jest glupia i wiem gdzie jest macica!! mieliśmy na biologii..na dodatek przed momentem jak patrzyłam na nią to zauważyłam krostki!!! blagam, pomóżcie takbardzo sie boje!!!
powtarzam ze wiem gdzie jest macica!! a co wy sie tak dziwice?? wy nie wiecie gdzie jest?? to sobie zobaczcie w encyklopedii, idiotki jedne...tak sobie własnie pomyslałam ze to mzoe grzybica macicy!!!?
***zochaaaaa naprowadz nas jakos bo nasze encyklopedie chyba jakies stare sa i nieaktualne.......
[Z]: boże.....macica jest pomiędzy wargami sromowymi, czyli takimi dzyndzlami pomiedzy waszymy nogami!!!
***Hahahahahhaa DZYNDZLE!!!! miedzy dzyndzlami to raczej to nie jest macica ale cos... musze powiedziec mojemu chlopakowi jak od dzis nazywaja sie wargi sromowe
[Z]: wargi sromowe to jest obraźliwe!! mówi się płatki róży, a w skrócie dzyndzle!!!
***macica jest WEWNĘTRZNYM żeńskim narządem płciowym . Jak ją widzisz?
[Z]: normalnie...rozchylam dzyndzle i moim oczom ukazuje sie macica
***Ona jak rozchyla pośladki to widzi wątrobe.
***A mózg cię nie swędzi? powinnaś go zobaczyć, jak rozchylisz nozdrza
po rozchyleniu dzyndzli to ona niedlugo mózg zobaczy <lol>
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
to wiadome ze wkret chyba wiadome że macicy nie widać chyba że regularnie wali palcowe przez 4 lata;d
Chyba ze jest bezkregowcem i zgnia sie jak jej się tylko podoba. A codziennie od 4 lat nie palcówke tylko coraz większy kaliber, najpierw place a teraz to juz butelke po szampanie ^^
W gruncie rzeczy to z ludźmi często tak jest ... Ciekawi mnie ile ona ma lat, bo jak niewiele to w sumie nawet bym się jakoś bardzo nie śmiał, że widzi swoją macicę ...
_________________ "Respekt do samego siebie i innych, bym przenigdy nie zostaĹ sam..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum