Posiadam orginalne, ale dawno nic nie kupowalam. PRzestalam kupowac, jak ukradli mi czesc orginalnych plyt. Dawno nic nie trafilo sie wartego kupienia. Teraz poluje na Bez cenzury, to napewno kupie.
kiedys sobie obiecałem ze jak bede zarabiał na stałe to kupie sobie cała dyskografie Metallicy czyli 10 plyt cena jednej od 60zl wiec w sumie jakies 600zl...
Marzenia warto mieć... no nie?
_________________ Cause Nothin' Lasts Forever, Even Cold November Rain
ja tez nie kupuje orginalow bo mnie nie mam inne wydatki a z reszta sa zbyt drogie do 20 pln moglbym kupic czasem jakas mam jedna WszCne - Jeszcze Raz czy jakos tak ktora wygralem na h-h.pl :D
Wiek: 18 Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 271 Skąd: z nienacka...
Wysłany: Sob 12 Sie, 2006 09:43
ja z neta mam wszystko...nawet jak bym chciał kupić orginałke to musial bym zamowic(a zanim przysla to tydzien musze czekac minimum,a jak zassam to 30 minut) bo nie ma nigdzie w mieście u mnie HH...a mieszkam w srednim mieście(ostrów mazowiecka) w sumie to u Nas nic nie ma... wiec nie mam wyjścia i sciogam...
_________________ gdybym miaĹ urodziÄ siÄ znĂłw to tylko w Polsce i tylko TU!!
Ja kupuje oryginalne płyty, ale rzadko, ponieważ jest naprawde mało albumów, ktore sa godne wydania kwoty przykladowo 40zl. Moje oryginalne plyty to: Paktofonika, 4 płyty Ostrego, Kodex, Pijani Powietrzem, no i moze jeszcze jakies, ale nie pamietam. Po prostu, jak juz ktos wczesniej napisal: "Nie okradam wykonawców", których najbardziej cenie.
_________________ "Bo najsĹabszy jest ten co na najsĹabszych siÄ wozi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum