jeśli chodzi o polskich wykonawców to jak coś mi podchodzi to nie ma opcji żebym płyty nie kupił więc mam ich całkiem sporo... co do albumów zagranicznych artystów to już bywa różnie, głównie ze względu na ich cenę... ale teraz weszła taka nowa akcja Universal Music PL o nazwie "zagrajiczne albumy w polskich cenach" i jak do empiku wpadłem to myślałem ze cały szmal tam zostawię łącznie z tym co miałem na bilet do domu :zamyka: ... no ale jakoś się opanowałem... ale taka akcja jest ok... czekam na kolejne tytuły i ich ceny...
_________________ No cares for me, I'm happy as I can be, I learned to love and to live, devil may care...
ja mialem chyba tylko 3 orginaly. kasete Liroya "dzien szakala" kupilem bo nie mialem czego sluchac a mialem "duzo" szmalcu po biezmowaniu:) a poza tym zaje.alem z tesco (mlody i glupi bylem:P) kasete Eminema "Eminem Show" i plytke Grammatik "Światla miasta". jak mam 35zl na wydanie to wlole kupic 1g i jeszcze na szamke zostanie i cos do picia <lol> ale jak zlape jakas stala tyrke to bede kupowal przynajmniej najciekawsze pozycje
_________________ "...zostawia Ĺlady jak sanek pĹoza,
Ma pamiÄÄ zawodna jak prognoza"
jak mam 35zl na wydanie to wlole kupic 1g i jeszcze na szamke zostanie i cos do picia
gratuluję stary-zajebisty jesteś!!
Ja pierdole Kocur ma stuprocentową rację...
Dobrze miec oryginalną płytkę w domu
_________________ Ziemba z Eudezetu- dla leszczy brak dostÄpu!
"MoĹźesz kupic listÄ przebojĂłw, wywiad, lecz nie kupisz mojego szacunku, wybacz!"
KrzyĹźyk na drogÄ wszystkim wszawym prostytutkom!
ja kupuje teraaz jak najeta cala kasa idzie w wosk i plyciwa nie ma to jak zapach vinyli i nowej plyty takie zboczenie kocham to a do tego jak kuouje to kupuje dla siebie i dla mojego Boskiego :D cala zaobiona kase w to pakuje i wiem ze warto
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
zek18
Wysłany: Pon 02 Kwi, 2007 20:19
ja tez mam nawet jedna orginalna plyte molesty :D:D:D
Staram się za kazdą wypłate kupić conajmniej z 2-3 płytki. Najczęściej kupuje je na allegro. Mój ostatni zakup to Grammatik - 3 :slucha:
_________________ "no cóş umrzemy mĹodo" (Mroku)
"KaĹźdy ma jakiegoĹ wroga mĂłj to alko-alterego" (LikeIke1)
"5 dla tych ktĂłrzy serce flow karmiÄ ,
i nie ĹlÄ ch*j w dupe policjantom na gĹos" (LikeIke1)
MĹodyBosky
ImiÄ: Daro
Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 21:22
ja nie ma żadnej nie jestem oryginalny kase wolę przekażać na coś lepszego
_________________ "...ale spĂłjrz wielu z nich sprzedaĹo swoje skrzydĹa
tanio jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ, jak upadĹy AnioĹ,
jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ
bo to Ĺźycie, Ĺzy na ich twarzach nie kĹamiÄ
jak Lucyfer, jak upadĹy AnioĹ"
Mam kilka, ale tylko kilka. A tak to kradnę. Wstyd mi, że ich okradam, ale nie mam innego wyjścia. Nie stać mnie. Nawet jak będzie mnie stać, to będą ważniejsze wydatki na głowie.
_________________ "Respekt do samego siebie i innych, bym przenigdy nie zostaĹ sam..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum