Strona glówna  •  FAQ  •  Szukaj   •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Rejestracja  •   Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
drum and bass
Autor Wiadomość
smaku 

Wysłany: Czw 17 Lis, 2005 11:03   

gÂ?‚Ä‚?‚wnie sÂ?‚ucham hh, ale jakiÂ?› czas temu byÂ?‚em na imprezie drumowej i spodobaÂ?‚a mi sie ta muza. Z wykonawcĂ?‚w polecam pendulum i aphrodite. Tutaj macie parĂ?ž kawaÂ?‚kĂ?‚w:
www.megaupload.com/?d=BG4V2D2F
Ostatnio zmieniony przez smaku Czw 17 Lis, 2005 11:59, w całości zmieniany 1 raz  

...Marcin... 

Wysłany: Czw 17 Lis, 2005 11:23   

mi tak Â?›rednio siadÂ?‚ ten rodzaj muzyki

Matiz 

Wysłany: Czw 17 Lis, 2005 17:45   

a mi dobrze leci ... to od lacza zalezy jak slucham to nic nie robie na necie bo ianczej przerywa

zip_bronx14 
Zbanowany
Thc Bit i Rym...

Wysłany: Sro 07 Gru, 2005 17:10   

Matiz ja wrzucam do dziaÂ?‚u"Inna muza" rĂ?‚zne techniaweczki sprawdz bo sa dobre!

Uciex 

Wysłany: Pon 23 Sty, 2006 11:55   

Moim ulubionym wykonawcą jest Dillinja, zajebiste kawa?‚ki ma, polecam Ci zw?‚aszcza Twistem Out i How Dare You, to juz klasyk, dobrze jest zacząć przygodę z takimi utworkami :) . Nie podam Ci linka, ale wejd?ż na emule, albo jak ju?ź mia?‚ naprawdę wielki problem z zassaniem to pisz na moje gg. Tak jak pisze smaku, Aphrodite to juz legenda D&B więc te?ź polecam. Penduluma dobrze nie znam oprĂłcz kawa?‚ka Prodigy - Voodo People (Pendulum remix) ktĂłry jest ?›wietny, ale chyba będę musia?‚ te?ź przemaglować tego artystę :) . Je?›li chcesz pos?‚uchać mrocznego D&B to polecam Ed Rush'a. Z polskich wykonawcĂłw D&B przoduje SIMBA. Weekend - Narajana Anka (Simba remix) jest wed?‚ug mnie najlepszym polskim D&B utworem (<B>polecam nie tylko fanom</B> D&B). Je?›li chcesz pos?‚uchać mocnego D&B wejd?ż w winampie w LIBRARY i zak?‚adkę Drum Bass tam będizesz mia?‚ okazję pos?‚uchać g?‚Ăłwnie mocnycj Drum&BassĂłw.Acha i jeszcze jest audycja w POLSKIM RADIU BIS D&B w ka?źdą sobotę od 0:00 do 5:55 :) . Jesli chcia?‚by?› więcej informacji to jak wspomnia?‚em wal na gg ;)
EDIT:
Ostatnio przes?‚ucha?‚em Panduluma i muszę powiedzieć, ?źe nie odbiega od czo?‚Ăłwki najlepszych artystĂłw Drum&bassowych, polecam ! Do grania w jaką?› undergroundową ?›ciga?‚kę typu NFS polecam utwĂłr Penduluma - Spiral. Nie wiem czemu ale odrazu mi się skojarzy?‚a ta piosenka z NFSem i w?‚a?›ciwie szkoda ?źe nie ma w grach D'n'B bo uwa?źam, ?źe te szale?„cze rytmy dają jak najlepszy kliamt jakim?› wy?›cigom... oczywi?›cie gatunki te?ź powinny się znale?żÄ‡ typu rock, techno, ale do tego powinni do?‚o?źyć jeszcze powy?źszy styl. To tyle ode mnie, pozdrawiam :)

keczap 

Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 12:51   

Uciex, zgadzam się z tobą w pe?‚ni tym bardziej ?źe ostatnio zaczą?‚em więcej s?‚uchać Drum & BassĂłw.
Jak to powiedzia?‚ Uciex, cytuje:"Drum & Bass" zara?źa :)

juniorasta 

Wysłany: Nie 02 Lip, 2006 18:33   

ogolnie dnb nie slucham choc mam kilka setow z imprez
bardziej od dnb wole breakbeat, dobre polamane brzmienia i wogle : ) polecam Aquasky na poczatek zeby sie zapoznac

Uciex 

Wysłany: Nie 02 Lip, 2006 22:45   

juniorasta napisał/a:
polecam Aquasky na poczatek zeby sie zapoznac

Jasne, z chęcią sprawdzę, dzieki!

gruziom 

Wysłany: Nie 20 Sie, 2006 23:16   

aphrodite
bad company
roni size

lubie czasem posluchac dobrego dnb ale nazw niestety nie znam zbyt wiele

Uciex 

Wysłany: Wto 22 Sie, 2006 10:29   

gruziom napisał/a:

Ja na szczęście mam dojścia do tej muzyki, trzeba trochę pokombinować, a napewno się uda ;) . Ja mam na swoim dysku koło 800 kawałków. To nie dużo, ale lista ciągle się powiększa ^_^

Paulina 

Wysłany: Wto 22 Sie, 2006 21:24   

hmm
jeszcze jakis czas temu nie lubialam tej muzyki ;]
ale teraz jakos doceniam ja z roznych wzgledow, chociazby z tego ze drum and bass to mieszanka tak naprawde wszystkiego ;] mozna zrobic nawer z reggae drum and bass i brzmi to naprawde swietnie ;] to taki rodzaj muzyki ktory ma wielki zasieg ;]

:]

gruziom 

Wysłany: Wto 22 Sie, 2006 21:26   

Uciex napisał/a:
gruziom napisał/a:

Ja na szczęście mam dojścia do tej muzyki, trzeba trochę pokombinować, a napewno się uda ;) . Ja mam na swoim dysku koło 800 kawałków. To nie dużo, ale lista ciągle się powiększa ^_^

mam tego sporo na CD, na dysku jakies 10 albumow ktore od czasu do czasu odpalam chociaz najczesciej w aucie slucham dramow, najlepiej sie wtedy jedzie :)

chociaz najlepsze czasy dramow jak dla mnie minely. mam kilka kawalkow z lat 93-95 i sa naprawde grube, nie mowie ze teraz nic dobrego nie wychodzi ale kiedys to bylo cos :)
malo sie znam bo w tej muzie nie siedze

pzdr

Uciex 

Wysłany: Wto 22 Sie, 2006 21:41   

gruziom napisał/a:
chociaz najlepsze czasy dramow jak dla mnie minely.

Tu się kolego mylisz, Drum'n'Bass ciągle żyje właśnym życiem. Najpiękniejsze w niej jest to, że nie ma powielanych schematów, ciągle czegoś nowego w niej znajduję i to jest piękne. Jeśli sądzisz że czas najlepszych drumów minął to sprawdź to:
http://www.hiphaope.net/v...p?p=60170#60170
To jeden z moich skarbów...

gruziom napisał/a:
hociaz najczesciej w aucie slucham dramow, najlepiej sie wtedy jedzie

Uważaj bo jazda przy D'n'B jest niebezpieczna i tu wcale nie żartuję.
gruziom napisał/a:
am kilka kawalkow z lat 93-95 i sa naprawde grube,

Nie wiem, może poprostu nie potrafisz trafić w dobre nuty d'n'b a jest ich najeb... z tego roku nawet i to kosy... of course mogę trochę wrzucić :) . Ale to się jeszcze zastanowie xD póki co, masz tego vinylka i już tak nie mawiaj :pom:

dobry_adek 

Wysłany: Pon 18 Wrz, 2006 09:37   

ja lubie katowac sie tą muzyką jak jestem dobrze upalony :) wtedy bania robi sie naprawde kolorowa

Uciex 

Wysłany: Pon 18 Wrz, 2006 10:57   

dobry_adek napisał/a:
ja lubie katowac sie tą muzyką jak jestem dobrze upalony

Właśnie najgorsze jest to że wiele osób kojarzy sobie tą muzykę z ćpunami

Odpowiedz do tematu

Opcje 
Zezwolenia Opcje