gĂ?Ä?wnie sĂ?ucham hh, ale jakiĂ? czas temu byĂ?em na imprezie drumowej i spodobaĂ?a mi sie ta muza. Z wykonawcÄ?w polecam pendulum i aphrodite. Tutaj macie parÄ? kawaĂ?kÄ?w:
www.megaupload.com/?d=BG4V2D2F
Ostatnio zmieniony przez smaku Czw 17 Lis, 2005 11:59, w całości zmieniany 1 raz
Moim ulubionym wykonawcÄ jest Dillinja, zajebiste kawa?ki ma, polecam Ci zw?aszcza Twistem Out i How Dare You, to juz klasyk, dobrze jest zaczÄ Ä przygodÄ z takimi utworkami . Nie podam Ci linka, ale wejd?ż na emule, albo jak ju?ź mia? naprawdÄ wielki problem z zassaniem to pisz na moje gg. Tak jak pisze smaku, Aphrodite to juz legenda D&B wiÄc te?ź polecam. Penduluma dobrze nie znam oprĂłcz kawa?ka Prodigy - Voodo People (Pendulum remix) ktĂłry jest ?wietny, ale chyba bÄdÄ musia? te?ź przemaglowaÄ tego artystÄ . Je?li chcesz pos?uchaÄ mrocznego D&B to polecam Ed Rush'a. Z polskich wykonawcĂłw D&B przoduje SIMBA. Weekend - Narajana Anka (Simba remix) jest wed?ug mnie najlepszym polskim D&B utworem (<B>polecam nie tylko fanom</B> D&B). Je?li chcesz pos?uchaÄ mocnego D&B wejd?ż w winampie w LIBRARY i zak?adkÄ Drum Bass tam bÄdizesz mia? okazjÄ pos?uchaÄ g?Ăłwnie mocnycj Drum&BassĂłw.Acha i jeszcze jest audycja w POLSKIM RADIU BIS D&B w ka?źdÄ sobotÄ od 0:00 do 5:55 . Jesli chcia?by? wiÄcej informacji to jak wspomnia?em wal na gg
EDIT:
Ostatnio przes?ucha?em Panduluma i muszÄ powiedzieÄ, ?źe nie odbiega od czo?Ăłwki najlepszych artystĂłw Drum&bassowych, polecam ! Do grania w jakÄ ? undergroundowÄ ?ciga?kÄ typu NFS polecam utwĂłr Penduluma - Spiral. Nie wiem czemu ale odrazu mi siÄ skojarzy?a ta piosenka z NFSem i w?a?ciwie szkoda ?źe nie ma w grach D'n'B bo uwa?źam, ?źe te szale?cze rytmy dajÄ jak najlepszy kliamt jakim? wy?cigom... oczywi?cie gatunki te?ź powinny siÄ znale?żÄ typu rock, techno, ale do tego powinni do?o?źyÄ jeszcze powy?źszy styl. To tyle ode mnie, pozdrawiam
keczap
Wiek: 20 Dołączył: 20 Maj 2006 Posty: 8 Skąd: wziĂ ĚÂĂ na piwo
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006 12:51
Uciex, zgadzam siÄ z tobÄ w pe?ni tym bardziej ?źe ostatnio zaczÄ ?em wiÄcej s?uchaÄ Drum & BassĂłw.
Jak to powiedzia? Uciex, cytuje:"Drum & Bass" zara?źa
ogolnie dnb nie slucham choc mam kilka setow z imprez
bardziej od dnb wole breakbeat, dobre polamane brzmienia i wogle : ) polecam Aquasky na poczatek zeby sie zapoznac
_________________ "Nasze mozgi wypelnione sa MARIA!!"
lubie czasem posluchac dobrego dnb ale nazw niestety nie znam zbyt wiele
Ja na szczęście mam dojścia do tej muzyki, trzeba trochę pokombinować, a napewno się uda . Ja mam na swoim dysku koło 800 kawałków. To nie dużo, ale lista ciągle się powiększa ^_^
hmm
jeszcze jakis czas temu nie lubialam tej muzyki ;]
ale teraz jakos doceniam ja z roznych wzgledow, chociazby z tego ze drum and bass to mieszanka tak naprawde wszystkiego ;] mozna zrobic nawer z reggae drum and bass i brzmi to naprawde swietnie ;] to taki rodzaj muzyki ktory ma wielki zasieg ;]
_________________ "you sit on a roof ...
see the sky ...
but only little girls know how to fly"
gruziom
Wysłany: Wto 22 Sie, 2006 21:26
Uciex napisał/a:
gruziom napisał/a:
lubie czasem posluchac dobrego dnb ale nazw niestety nie znam zbyt wiele
Ja na szczęście mam dojścia do tej muzyki, trzeba trochę pokombinować, a napewno się uda . Ja mam na swoim dysku koło 800 kawałków. To nie dużo, ale lista ciągle się powiększa ^_^
mam tego sporo na CD, na dysku jakies 10 albumow ktore od czasu do czasu odpalam chociaz najczesciej w aucie slucham dramow, najlepiej sie wtedy jedzie
chociaz najlepsze czasy dramow jak dla mnie minely. mam kilka kawalkow z lat 93-95 i sa naprawde grube, nie mowie ze teraz nic dobrego nie wychodzi ale kiedys to bylo cos
malo sie znam bo w tej muzie nie siedze
pzdr
_________________ i like rusty spoons, i like to touch them
chociaz najlepsze czasy dramow jak dla mnie minely.
Tu się kolego mylisz, Drum'n'Bass ciągle żyje właśnym życiem. Najpiękniejsze w niej jest to, że nie ma powielanych schematów, ciągle czegoś nowego w niej znajduję i to jest piękne. Jeśli sądzisz że czas najlepszych drumów minął to sprawdź to:
http://www.hiphaope.net/v...p?p=60170#60170
To jeden z moich skarbów...
gruziom napisał/a:
hociaz najczesciej w aucie slucham dramow, najlepiej sie wtedy jedzie
Uważaj bo jazda przy D'n'B jest niebezpieczna i tu wcale nie żartuję.
gruziom napisał/a:
am kilka kawalkow z lat 93-95 i sa naprawde grube,
Nie wiem, może poprostu nie potrafisz trafić w dobre nuty d'n'b a jest ich najeb... z tego roku nawet i to kosy... of course mogę trochę wrzucić . Ale to się jeszcze zastanowie xD póki co, masz tego vinylka i już tak nie mawiaj :pom:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum