Strona glówna  •  FAQ  •  Szukaj   •  Użytkownicy  •  Grupy  •  Rejestracja  •   Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
FISZ+BASS MEDIUM+DOMINIK TRĘBSKI - 18 maja w Punkcie
Autor Wiadomość
akuPUNKTura 

Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 22:34   FISZ+BASS MEDIUM+DOMINIK TRĘBSKI - 18 maja w Punkcie

18 maja (Piątek), start: 21:00
Klub PUNKT, ul. Koszykowa 55, Warszawa
bilety: 15 PLN

Dancehallowe rytmy Abselectora, bujający wokal Mariki i jazzowa trąbka Dominika Trębskiego, a wszystko pod czujnym uchem Fisza, czyli 2/3 Bass Medium Trinity łączą siły z 2/7 Tworzywa Sztucznego 18 maja w Punkcie w ramach comiesięcznych spotkań z Fiszem i jego gośćmi, czyli:

FISZ DJ JAM

Wystąpią:
Fisz – dj + voc
Abselector (Bass Medium) - dj
Marika (Bass Medium) - voc
Dominik Trębski – trąbka

Tym razem Fisz będzie poszukiwał brzmień wspólnie z Mariką, Abselectorem i Dominikiem Trębskim. Co powstanie z tej ciekawej fuzji odkrywczego, fiszowego stylu i równie niespokojnego w swych poszukiwaniach stylu Mariki przekonamy się 18 maja w Punkcie.

Kto jeszcze nie był na jamie pana Fisza, niech zobaczy jak było chociażby na jego imprezie urodzinowej:

http://vids.myspace.com/i...eoID=2028303770

FISZ – artysta, którego przedstawiać nie trzeba…

MARIKA (Lady Marika) lady MC rozwijająca swoją twórczość w kierunku reggae, dancehallu, ragga aż po nu-jazz. Jej figlarny, silny wokal potrafi rozruszać, rozbujać i rozwibrować cały klub, by nagle zmienić się w pieszczotliwy głos, który mile posmyra każde ucho.

ABSELECTOR (Abor) współzałożyciel formacji Bass Medium Trinity, który swoje sety opiera na jamajskich reggaeowych i dancehallowych riddimach, granych z siedmiocalowych płyt winylowych.

DOMINIK TRĘBSKI, czyli trębacz, aranżer, członek Tworzywa Sztucznego i Muzykoterapii.

www.punkt.waw.pl

kontakt:
punkt_paulina@o2.pl

Jak myślicie... co powstanei z takiego POŁĄCZENIA??

mK44a 
P.K.U B.S.N.T

Wysłany: Sro 16 Maj, 2007 19:27   

cuda wianki :D dancehall i fisz :) jakby ktos mial linki to niech zapoda pozniej

ale mnie tam nie bedzie :(

jest w życiu coś trwalszego niz dziwki i forsa
na przykład spróbuj usiąść z banknotem i spalić lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokół TY i banknot no i 4 ściany

majster 
Visca el Barça!

Imię: Marcin
Wysłany: Czw 17 Maj, 2007 10:58   

zapowiada sie ciekawie :D

ale rowniez mnie tam niebedzie niestety
Ostatnio zmieniony przez majster Czw 17 Maj, 2007 10:58, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu

Opcje 
Zezwolenia Opcje