Ja tam uwielbiam Ostrego "Rap Po Godzinach" i "Tabasko" a teraz jeszcze "Historia Stylu" doszla
Pezet "Nie Jestem Dawno"
Abradab "Miasto Jest Nasze"
GangAgi " Mógłbym"
834 "Dziex"
Fenomen "Marzenia"
Amerie "like Used To Be" "All I Have"
ciezko pwiedziec jaka ulubiona piosenka, ale te mi sie nigdy nie znudza przynajmniej na ta chwile tak mysle
_________________ "ĹťyÄ to znaczy kochaÄ, kochaÄ bez koĹca
I Ĺwiat, i ludzi, i promyk sĹoĹca
ĹťyÄ to znaczy bĹÄ kaÄ siÄ wĹrĂłd fal zĹa i ciemnoĹci
Ale wciÄ Ĺź dÄ ĹźyÄ do doskonaĹoĹci"
nie wiem, chyba nie wypada napisac o kawalkach hh,ze sa to piosenki... piosenka to moze byc "widzialam orla cien"
a najlepszy kawalek jak dla mnie to 'echo miasta' adam z pezetem
_________________ Co jest moĹźliwe, za sobÄ juĹź zburzony most widzÄ,
Niech za kaĹźdy bĂłl w duszy dziĹ Ĺźycie wstrzyknie mi morfinÄ,
ĹťyÄ nauczy, dalej kroki stawiaÄ, szare bloki nadal,
ChcÄ iĹÄ na skrĂłty, pierdoliÄ garniak i krawat...
Illusion - Vendetta ...to mniej więcej leci tak :D
"Czy ty też to bardzo lubisz, czy ty kochasz to?! Czy się twoja krew gotuje gdy zaciskasz pięść?! Czy wiesz co robić by cię nigdy nie opuścił gniew?! Czy wiesz co robić by nie wyschły nigdy oczy twe?! Miłość swoją zakopałeś i dość mocno śpi! Chciałbyś cały świat utopić w oceanie krwi! "
i jeszcze jeden Marylin Manson - Beter of two evils
"Haters call me bitch, call me fagot, call me whitey but I'm something you can't never be"
Jak siedzę na rowerku i słyszę któryś z tych kawałków to nie mogę sobie odpuścić. To jak wciśnięcie przycisku z napisem Autodestrukcja :D
_________________ Zawsze siÄ trafi pajac, ktĂłry musi coĹ dopowiedzieÄ.
Pytam wyraĹşnie. PO HUJ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum