_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
sztywny601 [Usunięty]
Wysłany: Wto 01 Sie, 2006 20:32
Klasyk za kawalek "reprezentuje siebie"
pozdrowki
Ja to mam ostatnio takie jazdy, że sobie kupuje oryginalne płytki...Mam oryginalne wszystkie autentyki, "Kameleon" olsena i fu, nowe wwo i wogóle jeszcze kilka płytek a niezła frajda zbierac na nich autografy ale niestety bida w polsce i większosc płytek mam ściagane <hahaha>
[ Dodano: Pon 07 Sie, 2006 15:16 ]
Ale w planach mam kupno oryginalnego krążka Molesty...
zdecydowanie Bez Cenzury "Klasyk" oraz PoNo "Tak To Widze" "Klasyk" jedna z najlepszych dotychczas polskich plyt HH wydanych w tym roku ...:) Pona płytka bardzo duzo daje do zrozumienia i ma OGROMNY przekaz widac ze bardzo dużo potu wylał nad ta płytka Pono zreszta Sokoła plytka tez jest wypasik ale jak mialem wybrac 2 to zdecydowanie BC&Pono
pozdrowka i czekam z niecierpliwoscia na wynik ankiety ihihhih :D
_________________ Wygrana Jest Po Tej Stronie Gdzie Wielki Joint PĹonie WiÄc Zapalmy Wszyscy Jarunek ZAJEBioza..Ave_HwdP [F].[I].[R].[M].[A]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum