Witam,
drodzy forumowicze dzisiejszego ranka obudziła mnie szybko wpadająca piosenka Nelly Furtado - All Good Things Come To An End. Mam do was pytanko. A mianowicie czy znacie tego typu piosenki ? lekkie, miłe, wpadające w ucho? Potrzebuje takich, ponieważ gdy muszę gdzieś zawieść rodziców (a zdarza się to często) nie mam zbytnio czego słuchać, a rapu wręcz nie cierpią i pomyślałem sobie, że będzie to niezły kompromis. Ja nie będę zbytnio cierpiał a i rodzice nie będą marudzić. Także liczę na waszą wspaniałomyślność
Z góry dzięki.
Ostatnio zmieniony przez Arcadio Pią 04 Maj, 2007 19:41, w całości zmieniany 1 raz
kazdy slucha czego lubi. Jakby podobalo mi sie disco polo to nie ukrywalabym tego, nawet na tym forum Jezeli wpadla Ci w ucho Nelly Furtado to czemu masz jej nie sluchac. <mysli> ?
Dla mnie to chore jak ktos zapiera sie rekami i nogami, ze nei slucha niczego innego poza rapem :/ Że to niby takie joł, że jest taki hip hopowiec, a na wszystko inne za przeproszeniem sra. To ofc tyczy sie kazdego rodzaju muzyki. To dziwne, ale sa tacy ludzie.
Co do Nelly Furtado fajna plytka, ja lubie i czasami sobie slucham
PIS :glaszcze:
_________________ "ĹťyÄ to znaczy kochaÄ, kochaÄ bez koĹca
I Ĺwiat, i ludzi, i promyk sĹoĹca
ĹťyÄ to znaczy bĹÄ kaÄ siÄ wĹrĂłd fal zĹa i ciemnoĹci
Ale wciÄ Ĺź dÄ ĹźyÄ do doskonaĹoĹci"
kazdy slucha czego lubi. Jakby podobalo mi sie disco polo to nie ukrywalabym tego, nawet na tym forum
Humm... Dlaczego myślisz, że coś ukrywam? Nie mam nic do ukrycia a tym bardziej na forum gdzie nikt mnie nie zna. Napisałem szczerze. Tak jak się ma sprawa. Zresztą nie można być zamkniętym na inne rodzaje muzyki.
Arcadio, polecam Ministry of Sound - Ibiza Annual z roku 2005. Lajtowe utwory, trochę staroci, są też utwory współczesnei. Uważam, że przy takiej muzyce mógłbym czuć się dobrze zarówno ja, jak i rodzice.
Pozdro
_________________ "Respekt do samego siebie i innych, bym przenigdy nie zostaĹ sam..."
kazdy slucha czego lubi. Jakby podobalo mi sie disco polo to nie ukrywalabym tego, nawet na tym forum
Humm... Dlaczego myślisz, że coś ukrywam? Nie mam nic do ukrycia a tym bardziej na forum gdzie nikt mnie nie zna. Napisałem szczerze. Tak jak się ma sprawa. Zresztą nie można być zamkniętym na inne rodzaje muzyki.
zle mnie zrozumiales, nie mialam na mysli tego, ze cos ukrywasz
nie chce mi sie tlumaczyc, bo zamotam jak zawsze
Spoko Piotrku nie gniewam sie :D I nie boje sie rowniez Noc byla nie chcialo mi sie tlumaczyc :zamyka:
No wiec chodzilo mi o to, ze sa ludzie tacy joł elo prawdziwi hip hopowcy, ktorzy nigdy w zyciu nie przyznaja sie, ze podoba im sie cos innego niz rap. Nie wiem o co im chodzi, ale tacy sie zdarzaja <bezradny>
Ja post Arcadia odebralam w ten sposob jakby chcial niesmialo przyznac, ze podoba mu sie Nelly Furtado, ale nie za bardzo wie czy to nie obciach sluchac czegos takiego. Dlatego tez pyta nas o zdanie na ten temat
Byc moze zle odczytalam jego przeslanie...
Nie zamotalam?
joł
Widzę, że nieźle się rozpisaliście. Już nie potrzebuje piosenek, ponieważ poszedłem na sposób i ściągnąłem sobie przeboje na wiosnę 2007 zetki xD Wybiore sobie z tego co najlepsze i luz <lol>
nig napisał/a:
Byc moze zle odczytalam jego przeslanie...
Nom niestety tak. Poprostu teraz widzę, że trzeba uważać co się pisze.
űle mnie zrozumiałaś ale . :kwiat:
Nom niestety tak. Poprostu teraz widzę, że trzeba uważać co się pisze.
űle mnie zrozumiałaś ale .
Normalne u mnie
[ Dodano: Pon 07 Maj, 2007 17:42 ]
Bob marley Damian marley równiez i patrice
no i Marek Grechuta (hmm chociaż chyba nie o taka Ci chodziło ) <mysli>
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum