No ba, najberdziej szanuje artystów którzy mieli wpływ na kultire, moj tata sluchal Bob'a Marley'a :D i to z nim jako kilkulatka sluchalam Bob'a, Dżemu a on jeszcze rok temu słuchał ze mna OSTRego (bo jego najpardziej polubil) teraz juz to fizycznie niemozliwe, a ja wracam do starych kawałkow z senntymentu i z przyjemnością.
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
anis
Wysłany: Wto 31 Paź, 2006 20:16
cieszę się, że w takiej kategorii to właśnie rozpatrujecie : )
_________________ "Wszyscy politycy dziennikarze, wszyscy policjanci i piĹkarze, kaĹźda kaĹźda rÄka i noga caĹy mĂłj Ĺwiat potrzebuje psychologa Ĺźeby stanÄ Ä na nogach..."
ja wlasnie niedawno zauwazylam ze sciagam stare przeboje jak : Gipsy Kings, budka suflera, Richie Valens itp... a kiedys nie moglabym usiedziec przy takiej muzie heh ludzie jednak z wiekiem sie zmieniaja
Perfekt lubie, podobnie Budke, ogolnie znalazlo by sie pare takich. o wlasnie: JACEK KACZMARSKI!!! zajebista koles muze robil ("Mury", "Obława" itp. polecam!!!) niestety juz nie zyje ( dla niego [']) ale na przyklad taie Kombi dawniej pamietam mialo jakies fajne kawalki ale teraz po tym swoim "wielkim" powrocie robi wg mnie kaszane.
_________________ "...zostawia Ĺlady jak sanek pĹoza,
Ma pamiÄÄ zawodna jak prognoza"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum