Dzisiaj ogladalem jeden z odcinkow "Muzyka laczy pokolenia". Udzial brali goscie z "Brygada Kryzys" (Korzenny polski punk) oraz Vienio i Pele. Wykonali swietne polaczenie kawalkow oby dwuch zespolow. Pierwszy raz slyszalem "spiewajacego" Vienia i trzeba przyznac ze zajebiscie mu to wyszlo. Pozatym mozna bylo wylapac pulsujacy rytm zblizony troche do roots czy rock-reggae co idzie w parze z pozytywna atmosfera tego utworu. Oprocz wystepu na scenie, ciekawe byly tez wypowiedzi artystow. Nie wiem czy moze ktos z was widzial tez ten odcinek ale jak znajde gdzies w necie ten kawalek to wrzuce go na forum a jak ktos widzial to niech sie podzieli swoja opinia. Wiem ze nie wszyscy lubia V&P i pewnie wiekszosc nie slyszala o Brygadzie Kryzys, ale wspolny wystep wypadl naprawde bardzo dobrze i wydaje mi sie ze oby dwa zespoly poszly nowa dla nich droga, moze cos z tego dalej bedzie. Na to licze ;-) PozdR!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum