Ja mam Hollyłódź Ostrego
pierwsza plytka moja, ale mam nadzieje, ze teraz bedzie lepiej mi kompletowanei plyt wychodzic. Na razie mam chrapke na Fenomena
_________________ "ĹťyÄ to znaczy kochaÄ, kochaÄ bez koĹca
I Ĺwiat, i ludzi, i promyk sĹoĹca
ĹťyÄ to znaczy bĹÄ kaÄ siÄ wĹrĂłd fal zĹa i ciemnoĹci
Ale wciÄ Ĺź dÄ ĹźyÄ do doskonaĹoĹci"
_________________ W stronÄ ĹwiatĹa ciÄ gle idĹş, twa dusza jest spragniona, RastafarI da ci piÄ, ja mĂłwiÄ w stronÄ ĹwiatĹa ciÄ gle idĹş, jego miĹoĹÄ da ci wszystko, Babilon nie da ci nic
Ostatnio zmieniony przez woter Czw 08 Mar, 2007 18:28, w całości zmieniany 1 raz
Grammatik - EP+
Grammatik - 3
Kaliber 44 - Księga Tajemnicza. Prolog.
ZPTU - ZPTU
ZPTU - Tacy Z Nas Poeci
PiH - Boisz Się Alarmów
PiH - Krew, Pot i Łzy
Chada i PiH - O Nas Dla Was
Skazani na Sukcezz - Na Linii Ognia
Molesta - Taka Płyta
JedenSiedem - Wielka Niewiadoma
ZiP Skład - Chleb Powszedni
To tyle
_________________ H do H dĹşwiÄki, za to Pani dziÄki...
Posiadacie jakies oryginalne plyty w swojej kolekcji domowej ?
Od wczoraj moja kolekcja jest większa o cztery płytki: wielka niewiadoma, nastukafszy , chleb powszedni (tą już mam, posłuży za prezent), trzy, z kolekcji na 10lecie polskiego hiphopu.
Jedno ale. Mam wrażenie że jakby jakość graficzna jest gorsza i po za tym, brak pełnych książeczek, i lipne nadruki na płytach.
Ostatnio zmieniony przez GrzechuWG Pon 12 Mar, 2007 23:07, w całości zmieniany 1 raz
GrzechuWG, no wiesz...szybka masówka, to jakosc nie bedzie rewelacyjna pod kazdym względem
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
Jeśli opatrzyli to taką nazwą "limitowana seria na 10-lecie polskiego hip hopu" to można było spodziewać się czegoś więcej. Żebym wiedział, to bym zamówił każdą z oddzielna na allegro. Ale i tak warto mieć te albumy w swojej kolekcji. Wczoraj jak troszke posłuchałem, to aż się miło zrobiło. Początki były najlepsze. Takie płytki już nie wychodzą, sporadycznie.
Początki były najlepsze. Takie płytki już nie wychodzą, sporadycznie.
dokładnie
_________________ CzĹowiek uczy siÄ na bĹÄdach
Ale czemu ciÄ gle musi je popeĹniaÄ
Gdy ten sam rezultat, ta sama pointa?
Wspomnienia przejzyste, przyszĹoĹÄ mÄtna
Zycie rozchalpaĹo siÄ jak woda
Gdzie to dobro ze szczerego zĹota?
A ponoÄ wiara czyni cuda
Czy siÄ uda? Do jutra droga dĹuga...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum