bunia, jak by mi dziaĂ‚?‚aĂ‚?‚ ten discmen co go mam, teĂ‚?Ľ z odczytem mp3, to bym nic nie kupowaĂ‚?‚ ale lekka przesada Ă‚?Ľeby baterie starczaĂ‚?‚y na dwie godziny, a jak idziesz, choÄ‚?š ma anti-shock, Ă‚?Ľeby caĂ‚?‚y czas przerywaĂ‚?‚ odsĂ‚?‚uchiwanie
bunia, chyba jak wcale nie sĂ‚?‚uchasz i leĂ‚?Ľy wszysko w szafie Creative dziaĂ‚?‚a na jednej bateri 15 h ale caĂ‚?‚y miesiÂąc to tak troszkÄ‚?ž wiesz
Nie chcÄ‚?ž kupowaÄ‚?š ze stronki tylko chodziĂ‚?‚o mi o opis tego modelu Na cenÄ‚?ž nie patrzcie. Apropo to najaraĂ‚?‚em siÄ‚?ž dzisiaj na Zena toucha 20GB, kosztuje koĂ‚?‚o 900 stÄ‚?‚w, i tak sobie pomyĂ‚?›laĂ‚?‚em Ă‚?Ľe skoro na raty to mogÄ‚?ž go sobie fundnÂąĂ?š Ale po przemyĂ‚?›leniu doszedĂ‚?‚em do wniosku Ă‚?Ľe 512MB, no ewentualnie 1GB wystarczy, wydam z 500-600 zĂ‚?‚oty, co moĂ‚?Ľe maĂ‚?‚o nie jest za 512 skoro za 800-900 moĂ‚?Ľna mieÄ‚?š 20BG ale po co mi to :?: Przechowalnie albumÄ‚?‚w mam na pĂ‚?‚ytach, trochÄ‚?ž to duĂ‚?Ľe, wiÄ‚?žc pozostanÄ‚?ž przy 512 lub 1GB ewentualnie. Tylko co sÂądzicie o tym modelu ze stronki MuVo V200.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Możesz ¶ci±gać zał±czniki na tym forum