Moim imieniem jest zwykłe imie Damian, pochodze z Zachodnio-pomoża, a po zatym Hip-Hop to jest sub-kultura ktora prowadzi mnie przez zycie, przedstawie to w formie wywiadu.
Ile miałeś lat jak zaczeleś słuchać Hip-Hopu?:
- hmmm... doklaniej to było jak miałem 7-8 lat, czyli jakies 11 lat temu. Pamietam ze jeszcze wtedy w radiu po 18 była puszczana muzyka RAP.
Twój pierwszy zespół Hip-hopowy:
-Hmmm...na poczatku pamietam był to Eldo i Jotuze, którzy tworzyli Grammatik. Potem jakoś brat przyniósł kasete Onara i Ó$ki i tak sie to zaczeło.
Czy czasem masz ochote sam coś napisac albo czy piszesz jakies rapowe kawałki?:
- Tak obecnie jestem w trakcie pisania, jednego jescze nie mam tytułu i nie lubie sie tym chwalić, ponieważ lubie to robić dla zabawy jak i lubię śpiewać i nikt mi nie bedzie tego bronił.
A jakieś nadzieje na własna płyte:
- obecnie niechem, poniewaz jak wyzej napisałem, robie rap bo to lubie i robie to dla siebie nie dla innych i wkurza mnie krytyka ze stron ludzi ktorzy nawet nie wiedza czym jest RAP.
A z czym cie sie kojarzy Hip-Hop i czym wg. ciebie jest.
-Hip-hop czym jest... hmmm... wg. mnie hip-hop jest sub-kultura z której rap jest muzyka, to podobnie do ADIS i HIV jedno jest choroba a drugie virusem ale jedno bez drugiego nie istenieje. Tak samo jest z Hip-Hopem jest to styl zwykle kojazony na Sk8ta ale to nie jest dp końca prawda ostatnio przyjelo sie ze hip-hopowcy wcale nie musza sie ubierac w szerokie spodnie, bluzy, czapeczki z daszkiem. Mozna byc normalnie ubranym i promować dana sub-kulture, Hip-hop jest raczej sposobem zycia. Czy ktoś sie ze mna nie zgodzi?
Dobrze dziękuje ze krótki wywiad:
-Dzięki
_________________ "Biegne jak Lew by dobiedz do celu"
"KaĹźdy ma takie chwile ze w duszy deszcz pada"
_________________ "co to za typy stojÄ tam na klatce?
psie przeszukaj im kiermany co tam masz? co znalazĹeĹ...?"
------------------------------------------------------------------------------------
_________________ GdzieĹ daleko od bĹyskĂłw fleszy Bit w uszach duszÄ leczy
jest w Ĺźyciu coĹ trwalszego niz dziwki i forsa
na przykĹad sprĂłbuj usiÄ ĹÄ z banknotem i spaliÄ lolka
sobie wyobraĹş Ty i banknot ujarani
a wokóŠTY i banknot no i 4 Ĺciany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum